Yeni yıla erken girdiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi önceki akşam Pasha Hotel'de düzenlediği yılbaşı eğlencesine dernek üyeleri başta olmak üzere Çerkezköylüler yoğun ilgi gösterdi.Gecede konuÅ

Çerkezköy 28.12.2019 15:03:00 0
Yeni yıla erken girdiler

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin önceki akşam Pasha Otel’de ‘Yeni Yıla birlikte girelim’ adı altında düzenlediği yılbaşı eğlencesine Çerkezköy İlçe Emniyet  Müdürü Sertan Topkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Gülhis Akay,TSD Kapaklı Şubesi başkanı Hayati Çakan,TSD Vize Şubesi Başkanı Hülya Metin,STK yöneticileri ,TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

GÜLDEN KARABÖCEK ÇERKEZKÖY’E GELECEK

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “Bu akşam yeni yılı beraber kutlayalım yeni yıl eğlence programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.Gecenin düzenlemesinde bizlere katkı sağlayan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz.katılımın beklediğimizden çok olmasından da ayrıca mutlu olduk. Bu akşam bizleri kırmayarak gelen sanatçılarımız Eda Zafer’e, Engin Arda’ya ,Çerkezköylü sanatçılarımızdan Korlos Murat’a ve yeşilçamın unutulmaz filmi Hababam Sınıfı filminde boncuk karakterini canlandıran Ergün Sözen ve eşine de çok teşekkür ediyorum. Bir süre önce  Engin Arda beyle görüşmemizde özel bir program için Çerkezköy’e ünlü ses sanatçımız Gülden Karaböcek’i getirebilirmiyiz  bu konuda bir çalışma yapabilirmisin demiştim. Arda bey Gülden hanımla görüşmüş ve olumlu cevap almış. Ocak ayı içinde Gülden Karaböcek Çerkezköy’e gelecek ve derneğimiz adına özel bir konser verecek” dedi. Kocaçınar, Gülten Karaböcek’in Çerkezköy’e gelmesine vesile olan Engin Arda’ya da teşekkür etti.

 

 

EDA ZAFER VE ENGİN ARDA ÇOŞTURDU

 

Kocaçınar’ın konuşmasının ardından sahne alan sunucu Eda Zafer’in yaptığı espriler büyük ilgi görürken, ardından sahne alan Engin Arda’nın seslendirdiği şarkılar katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Engin Arda programı sırasında getirdiği Atatürk posterini Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine katkı sağlamak için  satışa çıkardı. Atatürk’ün fotoğrafını ise bin 500 TL Çelenk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eda Çelenk aldı. Daha sonra ise canlı müzik eşliğinde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve dernek yönetimi  şube üyesi engelli vatandaşlarla dans ettiler.

 

ERGÜN SÖZEN KATILIMCILARI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

 

Geceye damga vuran Yeşilçamın unutulmaz filminin Boncuğu  dans hocalığı yapan Ergün Sözen eşi ile birlikte salona dans yaparak girdi. Dakikalarca dans eden  ve dansları sonunda da yoğun talep üzerine danslarını tekrar eden Ergün Sözen ve eşi dakikalarca alkışlandı.

 

KARLOS MURAT GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

 

Çeşitli oyun havaları eşliğinde gecede gönüllerince eğlenen katılımcılar Çerkezköylü sanatçı Karlos Murat’ın sahne alması ile gece daha da renklendi.Karlos Murat okuduğu bir birinden hareketli şarkılar ile katılımcıları coşturdu ve unutulmayacakları bir gece yaşamalarını sağladı.Geceye katılan tüm sanatçılar TSD Çerkezköy şubesinin her zaman yapacağı etkinliklerde yanında olacaklarını da dile getirdiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10