Belediye personelinin yeni yılını kutladılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi Kademesine giderek Malkara Belediyesi ve TESKİ personellerinin yeni yılını kutladılar.

Tekirdağ 31.12.2019 13:37:00 0
Belediye personelinin yeni yılını kutladılar

Kutlama programında; Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, İsmail Akkaya, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner, TESKİ Malkara Şube Müdür Vekili Nazmi Sağdıç, Malkara Belediyesi Personelleri ve TESKİ Malkara Şubesi personelleri yer aldı. Yeni ümitler ve heyecanlar ile 2020 yılını karşıladıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Umuyorum 2020 yılı hem Tekirdağ’ımız hem de Malkara’mız için iyi bir yıl olacak. Beklentilerin tam olarak karşılandığı, insanların ekonomi ile mücadele etmediği iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

2020 YILININ İLK MÜJDESİ YENİ ÇOK AMAÇLI SALON

Yurdakul “ Hizmete geldiğimiz günden itibaren Kadir Başkanımızla uyum içerisinde Malkara'mıza hizmet ediyoruz. 2020 yılında da Kadir Başkanımızın desteğiyle Malkara'mızın ihtiyacı olan yeni Çok Amaçlı Salon inşaatına başlayacağız. En kısa zamanda bu projeyi de tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktan gurur duyacağız. Başladığımız işleri de hızlı bir şekilde bitirip hemşehrilerimizin daha iyi şartlarda yaşaması için hizmetine sunacağımıza inanıyorum. Şimdiden yeni yılda ilçemize getireceği hizmetlerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a ve ekibine Malkaralı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Yeni yılın başta şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, hoşgörü, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, hepinizin yeni yılı kutlu olsun." dedi.

“HER YENİ YIL BİR UMUTTTUR”

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; " Her yeni yıl bir umut bir başlangıçtır. Herkes yeni yıla girerken kendine göre yeni planlar çizer. Ama hayat normal akışında devam ediyor. Bu güzel karşılamaya teşekkür ederim. Çocuklarınızın, eşinizin ve tüm Malkaralıların yeni yılını kutluyorum. İnşallah 2020 yılında da birlikte çalışarak güzel bir Malkara yaratmanın heyecanı içinde olacağız. Çünkü yaptığımız bu güzel işlerin mimarı sizlersiniz. Yeni yılın hepinize güzellik, sağlık, sıhhat getirmesini dileklerimle hepinizin yeni yılını kutluyorum."  dedi. Konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi Personelleri ve TESKİ Malkara Şubesi personelleri ile birlikte pasta kesimi yaparak personellerin yeni yıllarını kutladılar.

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10