Kapaklı'da yeni yıl öncesi denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yeni yıl öncesi yapılan denetimlerde, ilçede faaliyet gösteren market, pastane, tatlı ve börek imalathanelerin genel temizliği ve gıdaların son kullanma tar

Kapaklı 31.12.2019 15:26:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yeni yıl öncesi market, manav ve diğer gıda satan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

TEK TEK KONTROL EDİLDİ

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni yıl öncesi ilçe merkezinde gıda satışı yapan işletmelerde denetim yaptı. Yeni yıl öncesinde iş yerlerini sıkı denetime alan ekipler, yapılan denetimlerde satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti. Kurallara uymayan işletmelere ise zabıta ekipleri tarafından yasal işlem başlatıldı.

DENETİMLERİMİZ SÜRÜYOR

Kapaklı halkının sağlığını korumak için zabıta ekiplerinin denetimlerini kesintisiz devam ettireceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “ Halkımızın sağlığını korumak adına sürdürdüğümüz gıda ve hijyen denetimlerine kentimiz genelinde devam ediyoruz. Gıda ürünlerinin son kullanma tarihi ile ilgili denetimlerimiz sonucunda son kullanma tarihine dikkat etmeyen işletmelere gerekli cezai işlemi uygulayarak tarihi geçmiş ürünleri imha ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10