Masa tenisi takımı Çerkezköy'e yedi kupayla döndü

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen 1. Trakya Masa Tenisi Turnuvası'nı 7 kupayla tamamladı.

3.01.2020 11:37:00 0
Masa tenisi takımı Çerkezköy

Lüleburgaz Belediyesi ve Zirve Eğitim Kültür Gençlik Spor Kulübü’nün birlikte düzenlediği 1. Trakya Masa Tenisi Turnuvası, Lüleburgaz Futbol Yıldızları Akademisi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyona Bulgaristan dahil olmak üzere, Trakya’dan toplam 30 kulüp ve 290 sporcunun katıldığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı Antrenörü İbrahim Sevinç, “Masatenisi takımımız büyük bir başarı göstererek turnuvayı toplam 7 kupayla tamamladı” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımı’nda Kaan Ali Durmuş’un Küçük Erkekler, Sude Naz Harda’nın da Küçük Kızlar kategorilerinde yarıştığını kaydeden İbrahim Sevinç, “Buse Fidan ve Sıla Güntekin Yıldız Kızlar kategorisinde, Fatih Özgenç de Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele etti. Yunus Emre Mert ve Danyal Güntekin de turnuvada Genç Erkekler kategorisinde yarıştı” dedi. Sevinç “Turnuvada gösterdikleri mücadele sonucu dereye giren sporcularımızı tebrek diyorum. Ayrıca bizlerden hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Vahap Akay ve turnuvada bizleri yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız M. Şahin Yılmaz’a da teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Elde ettikleri başarılardan dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Takımını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Sporcularımız, elde ettikleri bu başarı ile bir kez daha bizleri gururlandırdı. Kendilerini tebrik ediyor, kendilerine bundan sonraki spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10