Turhan: Örnek bir dernek olmak istiyoruz

Gelecek hafta gerçekleştirilecek olan Kapaklı Emlakçılar Derneğini başkan adaylarından İlhan Turhan Kapaklı'da ve bölgede bulunan emlakçıları düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

Kapaklı 5.01.2020 14:07:00 0
Turhan: Örnek bir dernek olmak istiyoruz

Kapaklı’da bulunan Yeşilçam Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına katılım yoğun oldu. Programa STK temsilcileri, siyasiler ve emlakçılar katıldı.

 

“EMLAKÇILAR İNSANLARIN GELECEĞİDİR”

 

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Kapaklı Emlakçılar Derneği Kurucu Başkanı Hüseyin Akın “’Önümüzdeki hafta Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz kongre öncesi bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberliği gördükten sonra gerçekten çok mutlu oldum. Biz diyoruz ki; emlakçılar her zaman Kapaklı’da birlik olmalı, beraber olmalı. Çünkü emlakçılığı kimse ikinci sınıf bir meslek gibi göremez. Emlakçılar insanların geleceğidir, sigortasıdır. Şuanda salonda 200-300 meslektaşımız var ama derneğimizde 60-70 üyemiz mevcut. Bugünden sonra geçmişe bakmayarak herkesin en azından üye olmasını istirham ediyorum. Emlakçılar olarak bir arada olmamız gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

 

“68 ÜYEMİZ BULUNUYOR”

 

Akın’ın ardından konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkan Adayı İlhan Turhan” Yaklaşık 2008’den beri Kapaklı’da emlak sektörüne hizmet veriyorum. Kapaklı’daki eksiklerimizi hepimiz görmekteyiz. İlçemizde 400’ün üzerinde emlakçı arkadaşımız olmasına rağmen derneğe kayıtlı 68 üyemiz vardır. Bu bizim için gerçekten üzücü bir durumdur. 2013’te kurulan derneğimiz yedinci yılını doldurmuştur. Biz isterdik ki buradaki tüm meslektaşlarımızın bir söz hakkı olsun. Allah izin verirse biz seçimleri aldığımızda ilk olarak bunu değiştirmek istiyoruz. İnşallah tüm siyasi partilerimiz, meslektaşlarımız ve ilçenin önde gelenlerini bir yemekte toplayıp diğer sorunlarımızı da gidereceğiz. Akabinde yönetim olarak derneğimize bir lokal kazandırmak istiyoruz. Her bölgeye örnek bir dernek olmak istiyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

81 ilden gelen yatırımcılara hitap ettiklerini kaydeden Turhan “ Emlakçılık demek herkesin geleceği demek ve herkese gelecek vaad ediyoruz. İkinci sınıf bir esnaf değiliz. Bugün kamu alanlarında, tapu dairelerinde, kaymakamlık binalarında işleriniz gecikiyorsa bunları çözmek için uğraşacağız. Biliyoruz ki herkesin farklı yerlerden gelen müşterileri var ve vakit kaybetmek istemiyorlar. Geciken işler bazen caymalara sebep oluyor. İnşallah bunları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Ben şimdiden, gerçekleşecek olan kongrede hakkımızda hayırlar olmasını diliyorum sizlere de buraya katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10