Başkan Akay'a teşekkür ziyaretinde bulundular

TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan, 3 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Maratonu'na katılan Çerkezköy Koşu Takımı gönüllü koşucuları Seçkin Terek, Muazzez Terek, Müzehher Girgin, GÃ

Çerkezköy 6.01.2020 16:10:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan ve beraberindeki Çerkezköy Koşu Takımı Gönüllülerini makamında ağırladı.

 

“BELEDİYEMİZE MİNNETARIZ”

 

İstanbul Maratonu’na ilk olarak 2017 yılında katıldıklarını ifade eden TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan, “İstanbul Maratonu’nda katılımın fazla olmasında ulaşımın Çerkezköy Belediyesi’nce karşılanmış olması çok büyük bir etkendir. 3 Kasım 2019 tarihinde 208 kişi olarak katıldığımız İstanbul Maratonu’nda toplanan 55 bin 461 TL bağış ile 546 çocuğumuz ücretsiz Ağaç Kardeşliği Projesi’nden faydalandı. Kentimizde TEMA Vakfı’nın çalışmalarına her zaman verdiği destekten dolayı Çerkezköy Belediyemize minnettarız”diye konuştu.

 

BAŞKAN AKAY’A HEDİYE ETTİLER

 

 İklim değişikliği konusunda Çerkezköy Belediyesi’nin yapacağı çalışmalara her zaman destek vereceklerini ve ortak çaba sarf edeceklerini ifade eden Ceylan, “TEMA Vakfı çalışmalarına verdiğiniz destek ile toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünyaya bir adım daha yaklaştık. TEMA Ailesi olarak verdiğiniz destekten dolayı tüm doğa gönüllüleri adına teşekkür ediyoruz” dedi. Nilüfer Ceylan ve Çerkezköy Koşu Takımı Gönüllüleri ziyaret sırasında Başkan Akay’a teşekkür plaketi ve ağaç uzmanı, doğa kitapları ödüllü yazarı William Bryant Logan’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini anlattığı ‘Meşe Medeniyetin Çerçevesi’ isimli kitabını hediye etti.

 

“HER TÜRLÜ PROJEYE DESTEK OLACAĞIZ”

 

Ziyaretten ötürü konuklarına teşekkür eden Başkan Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak daha yeşil, daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda çalışmalarını sürdüreceklerini ve TEMA Vakfı’nın her türlü projelerine destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10