Turnuva öncesi Başkan Akay'ı ziyaret ettiler

11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na katılacak Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcuları Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı z

10.01.2020 17:19:00 0
Turnuva öncesi Başkan Akay

ŞAMPİYONALARA SPORCU GÖNDERMEK İSTİYORUZ

 

Antalya’da 11-19 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na 7 sporcu ile katılacaklarını belirten Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, “Hedefimiz Antalya’da düzenlenecek şampiyonada puanlar toplayıp, Avrupa ve Dünya şampiyonlarına sporcularımızı göndermek” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

 Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na Oğuz Güzel Spor Okulu olarak Melek Naz Akdoğan, Aleyna Sude Akdağ, Tolga Demir, Kadir Akan, Recep Emrin Eren, Murathan Dirlik, İbrahim Taşkıran isimli sporcular ile katılacaklarını ve iyi dereceler alacaklarına inandıklarını belirten Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, “İnşallah turnuvada başarılı dereceler alır ve tekrardan Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret ederiz. Belediye Başkanımıza Çerkezköy’de spora ve sporcuya verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

   BAŞARILAR DİLİYORUM

 

  Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel ve sporcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Antalya’da yapılacak olan turnuvada başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’e iyi derecelerle ve puanlarla döneceğinize inancım tam. Hepinize Antalya’daki turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10