Gülerçin Koleji'nden kış konseri

Gülerçin Koleji tarafından geleneksel hale getirilen Kış Konseri'nin bu yıl 8'incisi düzenlendi. Genel Sanat Yönetmenliğini okulun Müzik Öğretmeni Fatma Nur Özdamar'ın yaptığı Gelen

Çerkezköy 15.01.2020 14:07:00 0
Gülerçin Koleji

3 saat 15 dakika süren konserde 13 farklı enstrüman ile farklı eser icra edildi. Konsere Okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin, eşi Deniz Gülerçin, okul idaresi, veliler ve sanatseverler katıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Projesi olan Bir Sınıf Donat Adını Yaşat kampanyası için ücretli davetiye satışı ile gerçekleştirilen konserin sunuculuğunu okul öğrencilerinden Koray Akbaba ve Gülendam Elif Eke yaptı.

 

 

“SANATSAL BAŞARILARIYLA DA İLGİLENİYORUZ”

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ömer Kürklü,  öğrencilerin sadece akademik başarıları ile değil sanatsal başarı ve faaliyetleri ile yakından ilgilendikleri ifade etti. Geleneksel Kış Konseri’nin bölge genelinde bir marka olduğunu, bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetleri gönülden desteklediklerini ifade eden Kürklü, müzikten görsel sanatlara, dramadan halk oyunlarına, tiyatroya pek çok sanat dalını tek çatı altında öğrencilere sunduklarını belirtti.

 

 

PERFORMANSLARI İLE BEĞENİ TOPLADILAR

 

Sanat eğitimi uygulamaları alanında plan ve programlarını belirlerken, öğrencilerinin her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Kürklü, konsere katılan herkese teşekkür etti. Konserde solo, grup ve koro olarak eserlerini seslendiren öğrenciler performansları ile beğeni topladı. Gecenin sonunda okulun kurucusu Sait Bülent Gülerçin'in eşi Deniz Gülerçin, Müzik öğretmeni Fatma Nur Özdamar’a çiçek takdim etti.

 

Haber / Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10