Otogarda ara tatil yoğunluğu yaşanıyor

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında Cuma günü alınan karnelerin ardından başlayan ara tatil nedeniyle Çerkezköy otogarında yolcu hareketliği yaşanıyor. Çocukları ile birlikte tatile

Çerkezköy 19.01.2020 14:34:00 0
Otogarda ara tatil yoğunluğu yaşanıyor

Eğitim- öğretime yarıyıl tatili verilirken çocuklarıyla birlikte Çerkezköy dışında geçirmeyi planlayan aileler, Çerkezköy Otogarı’nda yoğunluk oluşturuyor

UZUN MESAFE BİLETLERİ TÜKENMİŞ DURUMDA

Pamukkale Bilet Satış Sorumlusu Ahmet Arslan Giray, “Tatil başlamadan ufaktan yoğunluk başladı. Cumadan itibaren yoğunluk başlayacak. Bizim için de iyi vatandaşlar için de iyi vatandaşlar eş dostunu görmeye gidecek bizde kış aylarında olmayan yoğunluğu ara tatillerde yaşıyoruz. Kısa mesafeler şuan yoğunluk yok. Ancak Cumadan itibaren yoğunluk başlar kısa mesafede. Uzun yollarda ise araçlar ful yoğun özellikle ege Akdeniz tarafı. Yolcularımızın mağdur olmaması için ek seferlerde başlayacak. Ara tatilde tek temennimiz kazasız belasız gidip gelmeleridir. Firmamızın en büyük hedefi insanları sevdiklerine kavuşturmak.” dedi.

EK SEFERLER OLACAK

Sema Turizm Trakya Bölge Müdür Altun Çamyar, “Yazınki gibi yoğunluk olmasa yarından itibaren hareketlenmeler var. Ancak dört dörtlük değil. Bilet satışlarımız normale göre arttı ancak ekonomik krizden vatandaşları etkilediği gibi bizi de etkilemiş durumda.” dedi. İstanbul Seyahat Bilet Sorumlusu Ömer Yumuşak ise “Bugün bağı bir yoğunluk var ama tatil başlaması ile birlikte yoğunluk daha da artacak. Bugün ki yoğunluk daha hiç bir şey. Kısa mesafede yoğunluk var Biletler tükenmiş durumda. Uzun mesafede de araçlarda biletler şimdiden tükenmiş durumda. Ek seferlerimiz olacak.” ifadelerini kullandı.

BİLETLER ŞİMDİDEN TÜKENMİŞ DURUMDA

Kale-Metro Sorumlusu Bekir Bağ, “Normal zamanlarda 45 dakikada bir İstanbul’a aracımız varken, yoğunluk nedeniyle yarım saate kadar iniyor zaman zaman. Uzun yollarda biletler şimdiden tükenmiş durumda. Özellikle İzmir, Aydın, Muğla ve Nazilli araçlarının biletleri şu anda dolu. Tatillerin başlaması ile birlikte bu yoğunluk daha da artacağa benziyor.” diye konuştu.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10