Başkan Akay'dan hoş geldin bebek ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında Kor, Malkoç ve Çaylak ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap

Çerkezköy 21.01.2020 16:07:00 0
 Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Koray Malkoç ve eşi Zeynep Malkoç çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen oğulları Ediz Can Malkoç’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Malkoç çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Malkoç ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

 

AİLELERİN YANINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir sonraki durağı ise Dursun – Deniz Çaylak çiftinin evi oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çaylak çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Kuzey Çaylak’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu ve aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Başkan Akay son olarak ise Efendi – Nurgül Kor çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen kızları Hazel Kor’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Kor çiftine takdim etti. Başkan Vahap Akay, Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti. Hoşgeldin Bebek ziyaretlerinde Belediye meclis üyesi Erdal Zengin’de Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eşlik etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10