Yozgatlılarda Emin Sungur güven tazeledi

Çerkezköy Yozgatlılar Derneğinin önceki akşam dernek binasında 19.30-21.00 saatleri arası yapılan olağan genel kurulunda mevcut dernek başkanı Emin Sungur  kongrede seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Sung

Çerkezköy 22.01.2020 16:12:00 0
Yozgatlılarda Emin Sungur güven tazeledi

Kongre Başkan Emin Sungur’un açış konuşması ile başladı. Divan kurulu belirlendikten sonra gündem maddeleri görüşüldü. Faaliyet raporu olmak üzere gündemde yer alan tüm maddeler tek tek okunarak tek tek oylamaya sunuldu ve hepsi oybirliği ile kabul edildi. Raporların görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçime mevcut Başkan Emin Sungur tek aday ve tek liste ile seçime girdi.Açık oy tasnifi ile yapılan seçimde seçime katılan tüm dernek üyelerinin oyunu alan Emin Sungur ve listesi seçimi kazandı.

 

ORTAK AKIL VE VİCDANLA SÖZ VE PRATİKLERİMİZİ YAYGINAŞTIRACAĞIZ

 

İkinci kez  3 yıllığına Dernek Başkanlığına seçilen Emin Sungur seçim sonunda  yaptığı teşekkür konuşmasında  yeni dönemde çok daha farklı çalışmalara imza atacaklarını belirtti. Başkan Sungur “ Öncelikle bu akşam yapılan kongremizde şahsımı ve yönetim listemi yeniden göreve getiren tüm dernek üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu ve de denetim kurulu üyelerimiz adına hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Değerli dostlar bu ocağa mensup olmanın sorumluluğu ortak akıl ve vicdanla söz ve pratiklerimizle  yaygınlaştırmaktan geçmektedir. Hayatı parçalamadan bütün olarak da ele alma gayretindeyiz. Rabbimizin indirilen kitabıyla  kainattaki yaratılan  kitabını birleştirerek bu bütünlük içerisinde  hayatın içine tekamül  eden bu okuyuşla bize  uygulanabilir fikir ve projeleri gerçekleştirebilmemizi kolaylaştırmaktadır. Başkasının derdini, başkasının ızdırabını, acısını rahatına tercih eden insanlar olarak bugün burada bir araya geldik ve tekrar bu görevi sizlerin teveccühü ile  tekrar üstlendik. Hepinize tekrar teşekkür ediyor ve hepinizden Allah razı olsun diyorum. Bu yeni dönemde siz değerli dernek üyelerimizin desteği ile birlikte yönetim kurulumuz ile birlikte çok daha farklı farkındalık yaratacak çalışmalar yapacağız” dedi.

 

EMİN SUNGUR’UN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI

 

İkinci kez Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanlığına seçilen Emin Sungur’un başkanlığındaki Dernek yönetim kurulu asil üyeliklerine Faruk Kalesiz, Gültekin Demiryürek, Yusuf Güler, Öner Karaca, İsmail Yetim ve Abdullah Koca seçildi. Denetim kurulu asil üyeliklerine ise Mesut Sarı,Ahmet Güler ve Mehmet Irmak getirildi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10