CHP'li Aygun'dan Çerkezköy ve Kapaklı teşkilatına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun partisinin kongrelerini tamamlayan ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Tekirdağ 26.01.2020 14:05:00 0
CHP

Hafta sonunda partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Çerkezköy ve Kapaklı’da da partililer ile bir araya geldi. Cumartesi günü ilk olarak CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun yeni ilçe başkanı Ayfer Dönmez ve partililer ile bir araya geldi. Ziyarette Aygun CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yeni yönetim kurulu üyelerine görevinde başarılar dilerken, Dönmez ise ziyaretten ötürü İlhami Özcan Aygun’a teşekkür etti.

 

 

“BU MAÇ BURADA BİTMEZ”

 

Çerkezköy’den ayrılan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun daha sonra CHP Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Burada konuşan Aygun “Bugünü Tekirdağ’a ayırdık ve sizden sonra da diğer ilçelerdeki teşkilatlarımıza ziyaret gerçekleştireceğiz. Öncelikle geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni yönetimimizin Kapaklı’ya yeni bir heyecan getireceğini düşünüyorum. Bu heyecanın kırgınlıkları bitirmesini umuyoruz. Kapaklı Türkiye’nin bir örneği, burada 81 ilden gelen vatandaşlarımız var. Yerel seçimlerde maalesef bir yenilgi aldık. 31 Mart’ta Kapalı Belediyesi’ni kaybetmiş olabilir ama bu maç burada bitmez” dedi.

 

“İLK ANINDAN BERİ ORADAYIZ”

 

Elazığ’da yaşanan depremin ardından Cumhuriyet Halk Partisi olarak harekete geçtiklerini kaydeden Aygun “ Bölge milletvekilleri ile sürekli irtibat halindeyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak depremin ilk anından beri oradayız ve süreç devam ediyor. Şu an partimiz herhangi bir talimatta bulunmadı, yine de hazırlıklı olmalıyız. İhtiyaç halinde erzak ve kıyafet talep edilebilir. Parti olarak bu süreci AFAD üzerinden koordineli bir şekilde yürüteceğiz. Canını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN ARKA BAHÇESİ OLMUŞTUR”

 

Ziyaretten ötürü CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’a teşekkür eden CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz”Bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Kapaklı hem siyaseten, hem de ihtiyaçlar açısından her zaman Çerkezköy’ün arka bahçesi olmuştur. Biz bunu istemiyoruz. Tekirdağ ilçeleri içinde en hızlı büyüyen ve hala büyümekte olan bir ilçeyiz. Bu vesile ile yaklaşan il kongresinde de Kapaklı’ya daha çok kontenjan ayrılmasını istiyoruz.Kaybedilen belediyeyi yeniden almak için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah partimizin 100. Yılında Kapaklı Belediyesi’nde CHP’nin bayrağı dalgalanacak. Kimseye kırgınlığımız yada küskünlüğümüz yoktur. Seçilmişler olarak herkese eşit mesafede durmaya özen göstereceğiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10