CHP İlçe Teşkilatı Pazar esnafını gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Kapalı Pazarı ziyaret etti. Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz'?

Çerkezköy 27.01.2020 14:04:00 0
CHP İlçe Teşkilatı Pazar esnafını gezdi

12 Ocak Pazar günü yapılan Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı 37. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanlığı'na seçilen Ayfer Dönmez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

 

ESNAFLIK GEÇMİŞTEN GELECEĞE BIRAKILACAK BİR KÜLTÜRDÜR

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve partililer Pazar günü kurulan Çerkezköy Kapalı Pazar yerinde pazarcı esnafıyla bir araya gelerek sorunları ve önerilerini dinledi. Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz hafta yapılan kongrede Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz’a da hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Dönmez, esnaflığı herkesin yapabileceği bir meslek olmadığını belirterek “Esnaflık herkesin yapabileceği bir meslek değildir. Hiç kimse uyanmadan esnafın uyanması, herkes evine çekildikten sonra  uzun bir süre daha esnafın işinin başında olması gerekir. Hak yememeye çalışırken, kendi hakkını da korumanın gerektiği bir meslektir esnaflık. Dolayısıyla esnaflık her kesin yapabileceği bir meslek değildir. Bu gereklilik ile de zamanla esnaf ahlakı oluşmuştur. Esnaf ahlakı geçmişten günümüze kalan ve  geleceğe de bırakılacak bir yaşayan kültürdür” dedi.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10