Lider Kapaklı Sitespor zorlansa da kazanmayı bildi

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor evinde orta sıralarda yer alan Ergenegücü Ulaşspor'u konuk etti. Rakibi karşısında zaman zaman zorlanan Kapaklı Sitespor hata yapmayarak ka

27.01.2020 13:25:00 0
Lider Kapaklı Sitespor zorlansa da kazanmayı bildi

Mehmet Karatepe Tekirdağ Süper Amatör Liginde 19’uncu haftaya lider durumda giren Kapaklı Sitespor, Ergenegücü Ulaşspor’u 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

MERT İLE ÖNE GEÇTİ

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayaKapaklı Sitespor maça Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Gurur, Anılcan, Anıl, Doğancan ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor ise Altay, Şahin, Tahir, Mesut, Okan, Samet, Birol, Muhammet, Yıldıray, İlker ve Abdul kadrosu ile çıktı. Taraftarının desteği ile maça mutlak üç puan parolası ile giren Kapaklı Sitespor golü ise 10’uncu dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Mert Arslanalp düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

Gelen golle birlikte moral bulan Kapaklı Sitespor 20’inci dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen Kapaklı Sitespor atağında ilk golün sahibi Mert’in ortasını iyi takip eden Anıl düzgün bir kafa vuruşu ile skoru 2-0 yaptı. İlk 20 dakikada farkı ikiye çıkartan Kapaklı Sitespor ilerleyen bölümlerde kontrollü bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor kazandığı penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi. Müthiş bir çekişmenin  yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor İlker’in kafa vuruşu ile skoru eşitledi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 2-2 sonuçlandı.

KAPAKLI SİTESPOR YENİDEN ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci devresine Kapaklı Sitespor etkili başladı. İki farklı üstünlüğünü koruyamayan Kapaklı Sitespor üçüncü golü bulmak için rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında talihsiz bir olay yaşandı.Ayağını ters basan Ulaşspor oyuncusu Birol Erzençin, bir süre yerde kaldı. Ardından sağlık görevlileri tarafından saha dışına alan Erzençin için sahaya ambulans çağırıldı. Stada giren 112 Acil Servis ekipleri, Erzençin’e yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesi’ne sevk etti. 63’üncü dakikada Kapaklı Sitespor arzuladığı gole kavuştu. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında tecrübeli oyuncu Gurur kafa vuruşu ile Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada tekrar öne geçirdi.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜDÜ

Karşılaşmada öne geçen Kapaklı Sitespor Ergenegücü Ulaşspor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda farkı ikiye çıkardı. 83’üncü dakikada Mert’in ortasında Mustafa topu kafayla ceza sahasındaki Muhammed’e pas çıkardı. Pası iyi değerlendiren Muhammed karşılaşmanın da skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 4-2 galip ayrılan Kapaklı Sitespor puanını 47 yaparak liderliğini sürdürürken, Ergenegücü Ulaşspor ise dokuzuncu mağlubiyetini alarak 22 puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10