Trakya Gönüllüleri Derneği Başkanlığına Demirkıran seçildi

Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 1.Olağan Kongresi önceki gün Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Öztrak Caddesi Çorbacıoğlu Sokaktaki Trakyalılar Kırathanesi'nde 14.00-16.00 saat

Tekirdağ 28.01.2020 14:28:00 0
Trakya Gönüllüleri Derneği Başkanlığına Demirkıran seçildi

Kongre, Dernek başkanı Halil Demirkıran’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından kongre divanı oluşturulurken, divan başkanlığına Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk getirildi. Katip üyeliklere ise Şeref Yavuz ve Necdet Çiftçi getirildi. Kongre divanının oluşturulmasının ardından gündem maddeleri görüşülerek oy birliği kabul edildi.

 

HALİL DEMİRKIRAN BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Seçimlere kurucu başkan Halil Demirkıran’ın tek listesi ile gidilirken, derneğe kayıtlı 65 üyenin tamamının oyunu alan Halil Demirkıran güven tazeledi. Demirkıran başkanlığındaki yeni yönetimde Emin Musa Akbulut, Çetin Avcu, Kemal Gül ve Şakir Kahraman yer alırken, denetim kurulunda ise Bülent Balcı, Emre Özgür,Şerif Yavuz yer aldı.

 

“DERNEĞİMİZİ EYLÜL AYINDA KURDUK”

 

Kongrenin ardından yeniden başkanlığa seçilen Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Demirkıran “ Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin bugün yapılan olağan kongresinde şahsımı ve ekibimi yeniden bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Derneğimizi 2019 Eylül ayında hiçbir beklentimiz olmadan kurduk. Amacımız sanayi kenti olan Çerkezköy’de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde insanlarımızın olmasını sağlamaktır. Bu nedenle de derneğimiz çatısı altında bir araya gelmelerine vesile olduk” dedi.

 

“AMACIMIZ TRAKYA İNSANIMIZI TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAK”

 

Demirkıran, “Trakya Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illerinden aş ve iş için gelen vatandaşları bir araya getiriyor. Amacımız Trakya insanımızın birlik beraberlik ve dayanışmalarını güçlendirmek ve sosyal etkinliklerde birlikte hareket ederek yaşadığımız sanayi kenti Çerkezköy’ün sosyal ve kültürel yaşamına renk katmaktır. Herkesin bir siyasi görüşü olabilir ancak  biz dernek yönetimi olarak dernek çatısı altına kesinlikle siyaset sokmayacağız. Çünkü dernekler siyaset yeri değildir.Tek amacımız yaşamını sürdürdüğümüz bu kentin daha iyi yerlere gelmesine katkı sağlamak olacak. Yapacağımız sosyal faaliyetler ile bölgemizde örnek dernek olacağız” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10