Kapaklı'da okullar dezenfekte edildi

Kapaklı Belediyesinin bir kuruluşu olan KENTAŞ tarafından, yarıyıl tatilinin bitmesine yakın İlçe genelindeki okullar dezenfekte edildi.

Kapaklı 31.01.2020 18:07:00 0
Kapaklı

HİJYENİK ORTAM SAĞLANDI

 

 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler, 3 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Kapaklı Belediyesi KENTAŞ tarafından okulların açılmasına sayılı günler kala  ilçe genelindeki okullarda salgın hastalıklara karşı özellikle lavabo ve tuvalet gibi ıslak zeminlerde mikroplardan virüslere, böceklerden haşerelere kadar insan sağlığına zararlı hastalık etkenlerini yok etmeye yönelik dezenfeksiyon çalışmaları yapılarak öğrencilere hijyenik bir ortam sağlandı.

 

“SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA DERS BAŞI YAPACAKLAR”

 

Son günlerde artan hastalıklara karşı önlem almak için yarıyıl tatile giren okulların tamamında dezenfeksiyon çalışmalarına başladıklarını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin” Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sağlığı ve hijyeni bizler için çok önemli. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla öğrencilerimiz  şimdi okulların açılmasının ardından daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders başı yapacaklar” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10