Lige farklı galibiyet ile başladı

Tekirdağ 2.Amatör Lig'de heyecan hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla başladı. Temsilcilerimizin yer aldığı C Grubunda Samsunlular Yaşar Doğuspor ilk hafta maçında deplasmanda Küçük Yoncalıspor

4.02.2020 15:25:00 0
Lige farklı galibiyet ile başladı

Karşılaşma öncesi Samsunlular Yaşar Doğusporlu futbolcuların sahaya, “Elazığ ve Malatya üşüme, Samsun Yaşar Doğu Gençlik sizinle” pankartıyla çıkması tribünlerden büyük alkış aldı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Saray Sahası’nda Pazar günü saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşma boyunca rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Samsunlular Yaşar Doğuspor Serdar Harmancı ve Joshi’nin ikişer golüyle karşılaşmadan da 4-2 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Samsunlular Yaşar Doğuspor sezona müthiş bir başlangıç yapmış oldu.

 

 

GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ


Kulüp Başkanı Musa Kavlak, ilk maçta galip gelmelerinin kendilerine moral verdiğini belirterek “ Yeni sezon öncesi yaptığımız transferlerle sezona iddialı girdik. Bu hafta ise deplasmanda Saray temsilcisi Küçük Yoncalıspor karşısında zaman zaman zorlanmamıza rağmen tecrübeli oyuncularımız ile sonuca giderek karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldık. Ben tüm oyuncularımızı kutluyorum. Bu maçı unuttuk ve önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Güngörmezspor karşılaşmasını düşünüyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10