Malatyalılardan Başkan Akay'a ziyaret

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, Başkan Yardımcısı Nevzat Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Doğanay ve Ali Keskin Çerkezköy Belediye Ba?

Çerkezköy 4.02.2020 17:30:00 0
Malatyalılardan Başkan Akay

BAŞARILAR DİLEDİ

 

 Ocak ayı içerisinde yapılan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Dernek Başkanlığına seçilen Bayram Keleş ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Genel Kurulu’nda Dernek Başkanı seçilen Bayram Keleş ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah kentimiz ve Çerkezköy’de yaşayan Malatyalı hemşerilerimiz için güzel ve faydalı çalışmaların altına imza atarlar. Nazik ziyaretleri için Dernek Başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, “Dernekçilik zor ve meşakkatli bir iş. Bu dönem taşın altına arkadaşlarımızla beraber elimizi koyduk. Burada yaşayan hemşerilerimiz ve kentimiz için güzel işler yapmaya talibiz. İnşallah güzel ve başarılı çalışmalar yaparız. Bu noktada Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi’nin desteklerini arkamızda görmekten mutluluk duyarız” diye konuştu. Akay’ın yanından ayrılan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ve Nedim Yılancı’yı da ziyaret etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10