Çerkezköylüleri Büyük Kudüs mitingine davet etti

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan, Çerkezköy halkını partisinin 9 Şubat'ta İstanbul Yenikapı'da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi'ne davet etti.

Çerkezköy 5.02.2020 14:39:00 0
Çerkezköylüleri Büyük Kudüs mitingine davet etti

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan  “Tüm dünya biliyor ki ABD,Afganistan’dan Irak’a, Suriye’den Libya’ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir” .“Aynı ABD’nin Siyonist işgalin ilk günlerinden beri terör şebekesi İsrail’i kanatları altına aldığını herkes görüyor. ABD’nin ipi ile kuyuya inilmez ve Siyonist İsrail ancak güçten anlar. İnşallah sizin buradaki ilk tepkiniz, İstanbul’dan dalga dalga Türkiye’ye, oradan da İslam coğrafyasına yayılacak ve bu Siyonistler, bu eli kanlı teröristler, Müslümanların ne olduğunu göreceklerdir. Eğer dünyada barış isteniyorsa, eğer dünyada huzur isteniyorsa, çek elini Trump, çek elini Netanyahu Filistin’den. Bu karar bütün İslam coğrafyasına açılmış bir savaştır. İslam ülkeleri liderlerine sesleniyoruz. Gelin İslam Birliği’ni kuralım. Müslümanlar, dünyanın neresinde olursa olsunlar Filistin meselesinde, Kudüs meselesinde ve Mescid-i Aksa konusunda asla duyarsız kalamazlar. Müslümanlara rağmen Filistin’le, Kudüs’le ve Mescid-i Aksa ile ilgili alınan tek taraflı kararlar hiçbir zaman çözüme yönelik olmayacaktır. Müslümanların Filistin’deki ve Mescid-i Aksa’daki işgali kabul etmeleri asla ve asla mümkün değildir. İsrail’in işgal ettiği topraklardan çıkmadan bölgede barış sağlanamayacak”  diye konuştu.

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Gündoğan “ 1967 yılında bir Yahudi yerleşimci, Mescid-i Aksa içerisinde bulunan Kıble Mescidi’nde yangın çıkartıyor. Bunun üzerine bu tarihlerde, İsrail başbakanı olan Golda Mair, diyor ki, ‘Sabaha kadar gözlerime uyku girmedi. Bekledim ki, dünyanın dört bir yanından Müslümanlar İsrail’e saldıracaklar. Fakat sabah oldu. En ufak bir hareketle bile olsa karşılaşmadığımızı gördüm. Ve ondan sonra başımı rahat yastığa koydum. Çünkü inandım ki, İslam ümmeti uyuyor.’ Esasında İslam ümmeti bir olsaydı. O Yahudi yerleşimci böyle bir şeyi yapmaya cesaret edemezdi. İstanbul Yenikapı mitin alanından haykıracağız. "Kudüs İslamın başkenti " diye. Bu bağlamda Saadet Partisi Genel merkezimiz 9 Şubat Pazar günü saat.14.00'te İstanbul Yenikapı miting alanında " büyük Kudüs Mitingi’ düzenlenmiştir. Bizler de ilçemizden mitinge araçlar kaldıracağız. Mitinge katılacak vatandaşlarımızın

05335662388 ve 05358225082 numaralardan bize ulaşmasını rica ediyoruz.  Pazar günü ilçe başkanlığımızın önünden otobüsler kalkacaktır” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10