Süleymanpaşa'da Çetin Akdeniz konseri

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Şubat ayı kültür, sanat ve spor etkinlikleri kapsamında Bağlama Virtüözü Çetin Akdeniz konseri düzenlendi

Süleymanpaşa 10.02.2020 14:00:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa Belediyesi’nin aylık olarak düzenlediği kültür, sanat ve spor etkinlikleri kapsamında, Bağlama Virtüözü Çetin Akdeniz konseri gerçekleştirildi. Kendine has bir icra tarzı geliştiren Çetin Akdeniz, Süleymanpaşalılara keyifli bir akşam yaşattı. Çetin Akdeniz, parmaklarının hızlılığı, mızrap tekniği ile gecede şu eserleri seslendirdi: Tekirdağ Karşılaması, Kan Çiçekleri, Yozgat Tavrı, Dostum Dostum. Çetin Akdeniz, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinden Hasan Gümüş ile de Haydar Haydar isimli türküyü icra etti. Eser, seyirciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Konserde birçok eseri seslendiren Akdeniz, türkülerin aralarında yaşadığı ilginç anılarını da anlattı.

BELEDİYE KONSERVATUVARINA ZİYARET

Konser sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, sanatçıyı daha sık Tekirdağ’da ağırlamak istediklerini dile getirerek teşekkürlerini sundu. Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarını da ziyaret eden Akdeniz, konservatuvar öğrencilerine yönelik bir workshop gerçekleştirdi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10