Özel insanların her ay kişisel bakımlarını yapacaklar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri engellilerin kişisel bakımları için hayata geçirdiği projeyi uygulamaya koydu. Çerkezköylü yardımsever kuaförler Türkiye Sakatlar Derneği Çerk

Çerkezköy 10.02.2020 17:47:00 0
Özel insanların her ay kişisel bakımlarını yapacaklar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dün Dernek üyelerine ücretsiz kişisel bakım yapacak olan Çerkezköylü bayan kuaförleri ile bir araya gelerek protokol imzaladılar. Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar yaptığı açıklamada “ Daha önce Serap hanım olsun diğer kuaförlerimiz olsun kendileri ile sık sık görüşüyorduk. Sonrasında yönetimi devraldıktan sonra bu fikri düşündüm. Zaten hepsi ücretsiz olarak kuaförlük hizmeti veriyorlardı. Derneğimizde dernek üyelerine ücretsiz kişisel bakım yapma fikri Serap bayan Kuaförü sahibi Serap Gülerden geldi. Tüm eşyaları biz kendimiz karşılayacağız dediler ve hiçbir talepleri olmadı. Her ay buraya gelecekler ve kuaför hizmeti verecekler. Hem erkek hem kadına hizmet edilecek. Kişisel bakım hizmetleri verilecek” dedi.  

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kocaçınar “ Üyelerimize böylesine ücretsiz güzel ve anlamlı bir hizmet verecek olan Serap Bayan Kuaförü sahibi Serap Güler’e; Dilber Uğur Bayan Kuaförü’ne ve işyeri temsilcisi Emel Erdem’e, Bay Makas Kuaförü Uğur Ünsoy’a C-C Bayan Kuaförü Ceyhun Çalışkan’a, Fatih-Cemile Bayan Kuaförü Fatih Kızılboğa ve Cemile Kızılboğa’ya, Dernek başkanı olarak şahsım,yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum”dedi

 

ODA ENGELSİZ KUAFÖR SALONU OLARAK HAZIRLANACAK

 

Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar,”Derneğimizin giriş katında bulunan konferans salonu yanındaki odası engelsiz kuaför salonu olarak tahsis ettik. Burada üyelerimize kişisel bakım hizmeti verilecek. Yardımsever kuaförlerimiz malzemeleri tamamen kendilerine ait olmak üzere hiçbir ücret almadan hizmet verecekler” diye konuştu.

 

TSD ÇERKEZKÖY ŞUBESİNE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

İmza töreninde hazır bulunan Serap Bayan Kuaförü sahibi kuaför Serap Güler “ 16 yıldır bu mesleği yapıyorum ve her zaman ihtiyaç sahibi insanlarımıza katkı sağlamaya özen gösteriyorum. Gülnur hanım ile görüştükten sonra konuyu arkadaşlarıma açtığımda hepsi seve seve yapacaklarını söylediler. Özel insanlarımızın her zaman yanındayız ve her türlü desteği de vereceğiz” dedi.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Dilber Uğur Bayan Kuaförü İşyeri Temsilcisi Kuaför Emel Erdem’de “ Özel insanlarımıza böylesine bir hizmet verecek olmamızdan son derece mutluyum ve her zamanda yanlarında olacağız”dedi. Bay Makas bayan Kuaförü Uğur Ünsoy ise, “11 yıldır bu mesleği yapıyorum. Ancak bu güne kadar böyle anlamlı bir hizmet verememiştim. Özel insanlarımıza böylesine anlamlı bir hizmet verecek olmamızdan dolayı da çok mutluyum. Arkadaşlarımın belirttiği gibi ben de her zaman derneğin ve dernek üyelerinin yanında olacağım” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10