Saadetliler Kudüs için Yenikapı'ya gitti

Son yıllarda geniş katılımlı seçim mitinglerine sahne olan ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da tarihi mitinge ev sahipliği yapan Yenikapı Miting Alanı, bu kez "Büyük Kudüs Mitingi"nde siyasetçileri

Çerkezköy 11.02.2020 14:48:00 0
Saadetliler Kudüs için Yenikapı

Saadet Partisi, ABD Başkanı Donald Trump’ın “Yüzyılın Anlaşması” diye duyurduğu barış planına tepki göstermek amacıyla Yenikapı Miting Alanı’nda ‘Büyük Kudüs Mitingi’ düzenlendi.

ÇERKEZKÖY’DEN BÜYÜK BİR AŞK VE HEYECANLA YENİKAPI’YA KOŞTUK

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı miting için 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Eski Belediye Meydanı’ndan otobüs kaldırıldı. Mitinge Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Mitingle ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Gündoğan” Bugün biz o meydanda olmazsak, yarın sıra bize gelir.  Çerkezköy’den büyük bir aşk ve heyecanla Yenikapı’ya koştuk. Filistin’den gelen misafirlerin de kürsüye çıktığı mitinge 60 STK da destek verdi. Mitinge başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm siyasi parti liderleri davet edildi. Davete icabet eden siyasiler CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hüdapar Genel Başkanı İshak Sağlam, İstanbul BB Başkanı Ekrem Imamoğlu oldu” dedi.

AMERİKA’NIN PLANI HÜKÜMSÜZDÜR

“İslam ümmetinin ve Kudüs sevdalılarının kalbi İstanbul’da attı” diyen Gündoğan “ Saadet Partisi’nin “Siyasi tartışmaları bırakıp Kudüs’ün özgürlüğünde birleşelim” mesajına karşılık veren yüz binlerce Kudüs sevdalısı, Türkiye’nin dört bir yanından Yenikapı’ya akın etti. 60 sivil toplum kuruluşu ve çok sayıda siyasi parti temsilcisinin katıldığı Büyük Kudüs Mitingi’nde terör devleti İsrail ve hamisi ABD telin edildi, sözde yüzyılın anlaşmasının hükümsüz olduğu haykırıldı. İstanbul Yenikapı Meydanı, havanın soğukluğuna aldırmayan, kalbini Kudüs sevdası ile ısıtan yüz binlerce vatandaşın kalabalığı ile doldu, taştı… Saadet Partisi’nin çağrısına kulak veren birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun desteğiyle gerçekleştirilen Büyük Kudüs Mitingi’nde, büyük şeytan Amerika’nın sözde barış planı olan Yüzyılın Anlaşması’nın hükümsüz olduğu haykırıldı, ABD ve işgalci İsrail’e gözdağı verildi… Filistinli mücahitlere “Yanınızdayız” mesajı gönderilen mitingde İslam dünyasına “Ümmet bilinciyle birleşelim, zalimlerin üzerine yürüyelim” çağrısı yapıldı” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10