İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Şubat ayı ilçe güvenlik toplantısı ile muhtarlar toplantısı, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katılımı ile Çerkezköy Polisevi t

Çerkezköy 11.02.2020 16:23:00 0
İlçe güvenlik ve muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Başkanlığında gerçekleştirilen Şubat ayı ilçe güvenlik toplantısı ve muhtarlar toplantısı Çerkezköy Polisevinde yapıldı. Toplantıda ilçemizde genel güvenlik konusunda yürütülecek hizmetler, alınacak tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

 

ABBAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI

 

Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve açık kapı personeli katıldı.

 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Toplantıda ilçenin büyüyen ve göç alan bir ilçe olması nedeniyle dikkatli ve tedbirli davranılması gerektiği belirtilirken, özellikle ilçe güvenliği hususunda önlemlerin ve tedbirlerin artırılması kararlaştırıldı. Toplantıda kurumların kendi üzerine düşen görevleri yapmaları yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10