Buz: Çerkezköy'ün arka bahçesi olmak istemiyoruz

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) önceki akşam Yıldızkent Aksu Pastanesinde  saat 19.30'da ilçede esnaf odası kurulması için toplantı düzenledi. Çerkezköy'ün arka bahçesi olmak i

Çerkezköy 13.02.2020 13:41:00 0
Buz: Çerkezköy

Toplantıya SATİVES  Başkanı Erol Buz, yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel ve dernek yönetimi ile bazı iş kollarında hizmet veren esnaflar katıldı.

 

ARTIK ÇERKEZKÖY’ÜN ARKA BAHÇESİ OLMAK İSTEMİYORUZ

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz “ Kapaklı olarak Çerkezköy’ün arka bahçesi olmak istemiyoruz. Her iş için Çerkezköy’e gidildiğinden dolayı esnafımızın işleri aksıyor. Bu nedenle de Kapaklı’ya Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurulması gerekiyor. Derneğimiz 4 yıllık bir dernek ve iki yıldır da ilçemizde esnaf odası kurulması için çalışıyoruz. Birkaç gün önce Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ ilçemize gelerek Kapaklı’ya Esnaf Odası şubesi açacaklarını söylemiş. Bugüne kadar neredeydiler, şimdi mi akıllarına geldi. Önümüzdeki günlerde Kapaklı’da Esnaf Odası kurulması için imza kampanyası başlatacağız”dedi.

 

"BAŞKANIMIZ DESTEK VERİYOR"

 

Buz “ Kapaklı’da Esnaf Odası kurulması için Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile yaptığımız görüşmelerde bizlere destek vereceklerini belirttiler. Esnaf Odası kurulması için gerekirse bir heyet kurarak Ankara’ya gideceğiz. Kapaklı esnafımızın bir çoğunun muhasebecisi Çerkezköy’de ikamet ediyor. Gerekiyorsa Kapakl’da muhasebecilere defterlerimizi veririz ve paramızda burada kalır. Kapaklı’yı ekonomik açıdan da bu yönde güçlendirmiş oluruz.

Hiç bir esnafımızın hiçbir şekilde Çerkezköy’e bağımlı olmasını istemiyoruz.”diye konuştu.

 

"KALABALIK BİR TOPLANTI YAPILSIN"

 

Buz’un ardından konuşan esnaflarda  her  iş kolundan tam bir katılım ile daha  kalabalık bir toplantı yapılması gerektiğini ifade ettiler. Toplantılarda esnafın görüşünün de alınması gerektiğini ifade eden esnaflar bu nedenle geniş katılımlı bir toplantının yapılmasında fayda olduğu görüşünü belirttiler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10