Çerkezköy'de 18 çift nikah için 14 Şubat'ı seçti 

Son yıllarda nikah tarihlerinin akılda daha kolay kalması ya da anlamını daha da güçlendirmek için çiftler, evlilik tarihlerini özel günlere denk getirmeye çalışıyor. Bu kapsamda Çerkezköy'de 18 ?

Kapaklı 14.02.2020 16:23:00 0
Çerkezköy

14 Şubat'ı daha da özel bir gün haline getirmek isteyen çiftler aylar öncesinden randevu alarak nikah dairelerine akın etti.


“ÇİFTE MUTLULUK DİLEDİ”


14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi’nde nikah kıydıran çiftlerden biri de polis memuru Ertuğrul Aydoğan ile öğretmen Buket Şen olurken, genç çiftin nikahlarını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ile çiftin arkadaşları Oktay Dürümlü ve Ezgi Kurt yaptı. Genç çiftin nikahlarını kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diledi ve evlilik cüzdanını geline takdim etti.

 


SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE ‘EVET’ DEDİLER

 

Sevgililer Günü nedeniyle Belediyeye müracaat eden çiftlerin nikahları ise Nikah İşleri Müdürü Kenan Çetin tarafından kıyıldı.  Nikah İşleri Müdürü Kenan Çetin tarafından nikahı kıyılan çiftler: Sevgi Kuş – Yavuz Gür, Sultan Korkmaz – Mehmet Kaya, Ecem Şule Karabulut – Sefa Özdemir, Meryem Köse – Gökhan Minareci, Beyire Bahar Karataş – Özcan Sağlam, Hediye Talay – Seyit Hanbaz, Elif Güvercin – Murat İnce, Sevgi Azkaç – Ahmet Polatcı, Büşra Nur Yamaklık – Mennan Katman, Türkev Günal – Ceyhun Çetin, Elif Seda Akdemir – Atanur Soydan, Birgül Çokgezer – Rıdvan Kale, Emine Ürkmez – Alper Açar, Hilal Uzunsel – Faruk Ayan, Mehmet Gök – Yeşim Uyar, Gamze Dayıoğlu – Gürkan Karanfil ile Evren Yılmaz – Katsıaryna Bukaı.

 

Haber / Melek Elma

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10