Haftanın maçında gol sesi çıkmadı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve hesapları yapan iki ekip Sitespor ve Marmaraereğlisi Belediyespor Kapaklı'da karşı karşıya geldi. Her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşıl

16.02.2020 17:51:00 0
Haftanın maçında gol sesi çıkmadı

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Sahası’nda saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Gurur, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Fırat, Anılcan, Feyyaz, Anıl ve Mert ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Marmaraereğlisi Belediyespor ise Melih, Fatih, Başar, Çağlar, Uğur, Doğukan, Çağatay, Gökhan, Hayrettin, Tufan ve Mahmut ilk onbiri ile oynadı.Maça iyi başlayan konuk ilk 15 dakikalık dilimde Doğukan ve Gökhan ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 24. Dakikada nadir gelişen Kapaklı Sitespor atağında Feyyaz kaleyi denedi fakat Marmaraereğlisi kalecisi topu kornere gönderdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.

 

GOL ÇIKMADI

 

İkinci devre rüzgarı arkasına alan ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor sağlı sollu ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 57. dakikasında Anılcan’ın ortasında yükselen Anıl kafa vuruşu gerçekleştirdi fakat Marmaraereğlisi Belediyespor kalecisi topu kontrol etti. Karşılaşmanın 82’inci dakikasında Kapaklı Sitespor’da Hakan kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. 85’inci dakikada ise Doğukan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını dokuz kişi bıraktı. Eksik rakibi karşısında gol bulmaya çalışan konuk ekip Sitespor kalecisi Erdal’ı geçemedi. 90+2’de konuk takımın organize atağında Yakup’un şutunu Sitespor kalecisi Erdal kurtardı. Pozisyonun devamında savunmadan top kapan Marmaraereğlisi, bu kez Tufan’ın şutu ile golü zorladı. Fakat Erdal bu vuruşu da başarılı bir müdahale ile kurtararak adeta maçın yıldızı oldu.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Marmaraereğlisi Belediyespor puanını 53 yaparken, Kapaklı Sitespor bir maçı eksik puanını 48 yaptı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10