Başarılı sporculardan Başkan Akay'a ziyaret

11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'na katılarak 1 Türkiye 2.'liği ve 2 Türkiye 3.'lüğü kazanan Oğuz Güzel Spor Kulübü sporcu

17.02.2020 13:05:00 0
Başarılı sporculardan Başkan Akay

Antalya’da 11-19 Ocak tarihleri arasında yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na 7 sporcu ile katıldıklarını belirten Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, “Antalya’da düzenlenen turnuvada 3 sporcumuz madalya kazanmayı başardı. Büyükler 71 kilogram Lovking kategorisinde Recep Emin Eren finale çıkma başarısını göstererek, gümüş madalya kazandı. Yine Büyükler 57 kilogram Lovking kategorisinde Kadir Akan üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, Gençler 52 kilogramda Aleyna Sude Akdağ da 3'ncü olarak bronz madalya kazandı ” dedi.

3 SPORCU MADALYA ALDI

Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na 7 sporcu ile katıldıklarını ve 3 sporcunun kürsüye çıktığını belirten Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, “Şimdi hedefimiz yine 2-5 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Kick Boks Open Turnuvası’na katılarak, puan toplayıp madalya almak” ifadelerini kullandı.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

   Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel ve turnuvada madalya kazanan sporcular Recep Emin Eren, Kadir Akan ve Aleyna Sude Akdağ’ı tebrik eden ve hediyeler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay " Antalya’daki turnuvada elde ettiğiniz dereceler ile bizleri sevindirip, gururlandırdınız. Turnuvaya katılan ve derece elde eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah Nisan ayındaki turnuvada da iyi dereceler elde ederek, Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edersiniz” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10