Barkın: Çerkezköy'ü 2002 AK Parti ruhu ile buluşturacağım

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan adaylarından Serdar Barkın Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü. 15 yıldan bu yana Çerkezköy'de ikamet ettiğini, öz

Çerkezköy 17.02.2020 17:09:00 0
Barkın: Çerkezköy

Kamil Çetintaş, Hasan Kaya, Nevzat Teker, Fatma Kaya’nın da yarıştığı AK Parti İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Serdar Barkın, dün Gazeteci Şaban Kardeş’i ziyaret etti. Karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan adayı Serdar Barkın, gerçekleştirmeyi planladığı hedeflerinden bahsetti. Sorumluluk hissederek AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığına aday olduğunu dile getiren aday Serdar Barkın, eski dönemlerde yaşanan küskünlük ve kırgınlıkları ortadan kaldırarak Çerkezköy’ü 2002 yılı AK Parti ruhuyla yeniden buluşturacağının altını çizdi. 

 

“AK PARTİ SİYASETİ BİR VATANIN MİLLİ MÜCADELESİ KONUMUNA GELDİ”

 

AK Parti’ye inanan memleket sevdalısı, Anadolu’nun dört bir yanından Çerkezköy’e aş, iş umuduyla gelen insanları bir araya getirerek çalışmalarına başlayacağını belirten Serdar Barkın, “Yaşımın genç oluşu, partide üstlendiğim görev, ilçemi tanımam diğer aday arkadaşlarım arasından beni bir adım öne çıkartıyor. Bugün gelinen noktada AK Parti siyaseti 15 Temmuz’dan sonra ülke geneline yayılmış. Bir partinin siyasi programı değil bir ülkenin, bir vatanın milli mücadelesi konumuna gelmiştir. 15 Temmuz gecesi partimiz hedef alınarak yapılan hin darbe girişimi aslında Türk milletine yapılmış alçak bir saldırıydı. Milletimizde bu olayı iyi okudu ve sağcısı, solcusu, o, bu demeden cansiperhane demokrasi adına bölücü hainlere karşı bir duruş sergiledi.” şeklinde konuştu. 

 

“YARIM KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

 

AK Parti olarak 15 Temmuz sürecinde içeriden ve dışarıdan ağır yaralar aldıklarını hatırlatan Barkın, “Yaralarımızı sararak yarım kaldığımız yerden millete olan hizmet aşkımızla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu duygu düşüncelerle oluşturacağım yönetimle beraber en iyi şekilde ülkeme,  insanıma, ilçeme ve partime hizmet edeceğim.  Parti kademelerimiz beraberinde delegelerimiz beni seçmeleri halinde oluşturacağım yönetimle kurucu liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler çerçevesinde politikalar üreterek halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.  Barkın, “Ülkemizi, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023’e taşırken partimizin 2023 vizyonuna layık, misyon sahibi vatan sevdalılarını bir araya getirerek ülkemize ve ilçemize layık bir yönetim ile hizmet edeceğiz” diyerek seçim sürecine kadar AK Parti’de görev almış herkesi ziyaret edeceğini, tüm kırgınları yeniden AK Parti’nin aktif siyasetinde rol almaya davet edeceğini kaydetti.  


Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10