Kaymakam Abban'ı ziyaret ettiler 

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği, yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Çerkezköy 21.02.2020 13:51:00 0
Kaymakam Abban

Ziyarette konuşan Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Bugün bizleri makamında ağırlayan Kaymakamımız Atilla Selami Abban'a teşekkür ediyorum. Yeni kurmuş olduğumuz derneğimizin faaliyetleri hakkında kurumlarımızla fikir alışverişinde bulunmak için bu ziyaretleri gerçekleştiyoruz. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a okullarda farkındalık sunumları yapmak için dilekçe verdik. Bu dilekçemize de olumlu cevap geldi. Çerkezköy'deki tüm okullarımızda 'Biz engelli kaldık siz kalmayın' sunumlarını tecrübeli kadromuzla yapacağız" dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği'nin yapacağı çalışmaların görüşüldüğü ziyaretten ötürün dernek üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, dernek üyelerinin folklor, tiyatro ve koro çalışmalarını yeni açılan Çerkezköy Gençlik Merkezi'nde yapabileceğini söyledi. Dernek üyelerine çıktıkları bu yolda başarılar dileyen Abban, dernek üyelerinin bu yolda güzel işler yapacağına gönülden inandığını ve her zaman yanlarında olduklarını kaydetti. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10