TMS Hüppe'de mutlu sona ulaştı

Hüppe İnşaat Malzemeleri Sanayi A.Ş. ile süren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sona ulaştı. Geçtiğimiz gün Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şube binasında yapılan son toplantı

Çerkezköy 23.02.2020 16:49:00 0
TMS Hüppe

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Hüppe İnşaat Malzemeleri Sanayi A.Ş. ile bir süredir süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube binasında yapılan son oturumda anlaşmaya varılarak imzalandı. İmzalanan anlaşmaya göre MESS ile geçtiğimiz günlerde yapılan Grup Toplu İş Sözleşmesinde kabul edilen hakların bu işyerinde de geçerli olduğu belirtildi.

 

“ZAFER İNANAN EMEKÇİLERİN OLDU”

 

Konu ile ilgili Türk -İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Şubemize bağlı Hüppe İnşaat Malzemeleri Sanayi A.Ş. ile sürdürdüğümüz Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri önceki gün şubemizde yapılan son toplantıda anlaşma ile sonuçlanarak imzalandı. Buradaki işyerimizde çalışan sendika üyelerimizde geçtiğimiz günlerde sendikamızın MESS ile yaptığı Grup Toplu İş Sözleşmesi’nde alınan haklar bu işyerimizde de geçerlidir. Her Toplu İş Sözleşmesi’nde olduğu gibi bu sözleşmelerde de zafer inanan Türk emekçilerinin oldu.  İmzaladığımız bu Toplu İş Sözleşmemiz de çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Türk Metal Sendikası olarak her Toplu İş Sözleşmesi döneminde sendika üyelerimizin günün koşullarına göre ücret almalarını ve sosyal haklar kazanmaları için mücadele veriyoruz. Bu süreçte bize destek olan Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’a ve genel merkez yönetimimize ile değerli işçilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10