Saadet Partisi Çorlu ilçe divanını gerçekleştirdi

Saadet Partisi'nin Çorlu İlçe Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Çorlu 25.02.2020 09:18:00 0
Saadet Partisi Çorlu ilçe divanını gerçekleştirdi

Çorlu ilçe binasında gerçekleşen toplantı kahvaltı ikramıyla erken saatlerde başladı. Rapor müzakerelerinin yapıldığı toplantıda, Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan teşkilat raporunu divana sundu. Toplantıda konuşan Aslan, "Yaklaşık 300 bin insanımızın yaşadığı Çorlumuzda sessiz yığınların ve biçarelerin sesi olmak, hakkı hakikati savunmak için sandık bazlı çalışmalar yapmalı, herkese ve herkesime ulaşmalıyız. O bakımdan daha çok çalışmalıyız" dedi.

"MİLLETİMİZ SESİNİ DUYURAMIYOR"
Toplantıya katılan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Pehlivan, "Bugün geldiğimiz noktada milletimizin en önemli gündem maddesini ekonomi oluşturmaktadır. İnsanımız geçinemiyor; bir tarafta işsizlik bir tarafta yetersiz ücret. Sadece doğalgaz faturaları bile bu kış milletimizin cebini ateş gibi yakmaya yetmiş durumdadır.İnsanımız bir şekilde sesini duyurmaya çalışıyor. Sn. Erdoğan’ın grup toplantısında; “Çoluğum çocuğum aç. Bana yardım edin” diye feryat eden vatandaşın hali ortada. Geçtiğimiz hafta Konya’da borçlarını ödeyemediği için kendisini kamyonuna asarak intihar eden vatandaşımızın hali ortada. Sizden istirham ediyoruz; bir an bile olsa bu feryada kulak verin. Ünlü sosyolog Emil Durkheim der ki; “Bir toplumda intihar vakaları kısa sürede çok hızlı artış gösteriyorsa, sebebi kişisel nedenler değil, toplumsal sorunlardır” der. Bize kulak vermiyorsunuz bari Emil Durkheim’e kulak verin. Milletimizin feryadına Sn. Cumhurbaşkanı ve mesai arkadaşları kulak vermelidir.Milletimizin içinde bulunduğu bu sıkıntıdan çıkışın tek yolu bir an önce ekonominin düze çıkarılmasıdır.İktidar haftada bir ekonomimiz büyüyor, uçuyor gibi açıklamalar yapsa da durumun böyle olmadığını görmelidir." dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10