Şampiyonadan 3 madalya ile döndüler

20-23 Şubat 2020 tarihleri arasında, İstanbul Sarıyer  Kapalı Spor Salonu'nda yapılan alt minik, üst minik İstanbul Ferdi Boks İl Şampiyonasına beş sporcu ile katılan Çerkezköy Özgüven Boks Spor Okul

26.02.2020 15:12:00 0
Şampiyonadan 3 madalya ile döndüler

Turnuva hakkında bilgiler veren Çerkezköy Özgüven Boks Spor Okulu Antrenörü Şinasi Özdemir " Boks branşı, sürekli güçlü kalmayı, çok hızlı olmayı gerektiren bir spor dalıdır. Antrenmanlarımız gerçekten, yoğun ve disiplinli bir şekilde geçmektedir.  Amacımız, ilçemizin boks branşı hususunda, sesini, başarılarla duyurabilmek, boks yapmaya eğilimli, istekli gençleri, spor hayatının içerisine sokmaktır. Boks branşı hakkında bilgi almak isteyen, antrenman şekillerimizi görmek isteyen herkese kapımız açıktır. Bu almış olduğumuz dereceler bizim için bir başlangıçtır. Her zaman, başarı çıtamızı daha yükseklere taşımak, daha çok kişiyi, boks sporuna sokabilmek, boks sporunu insanlara tanıtmak ve sevdirmek için, var gücümüzle çalışacağız" dedi.

" ŞAMPİYONADAN BAŞARILARLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Kulüp olarak hedeflerinin 5-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan üst minik erkekler Türkiye Ferdi Boks  Şampiyonası’nda Çerkezköy'e başarılarla dönmek olduğunu kaydeden Özdemir " Bütün spor branşlarının, yapan kişiye, önemli ölçüde faydası olmakla birlikte, boks sporunun, insan sağlığı üstünde çok önemli faydaları bulunmaktadır. Henüz boks antrenmanlarını hayatınıza sokmadıysanız, zaman kaybetmeden boksa başlamak, boks hakkında bilgi almak için,  kulübümüze gelerek, boks yapmanın sayısız faydasını yaşayabilirsiniz. Boks yaparak kalp ve damar sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Boks yaparsanız stres seviyenizi azaltabilirsiniz. Boks yaparak fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Boks yapın özgüveninizi zirveye taşıyın.Boks bedensel zekayı geliştirir. Boks yaparak kendinizi nasıl koruyacağınızı öğrenebilirsiniz" dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10