Genç Parti Çerkezköy teşkilatı 8 Mart'ta kongreye gidiyor

'Yeniden Başlıyoruz' sloganıyla ülke genelinde tekrar teşkilatlanmaya başlayan Genç Parti'nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı 8 Mart Pazar günü 1.Olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongrede seçimlere kur

Çerkezköy 2.03.2020 14:19:00 0
Genç Parti Çerkezköy teşkilatı 8 Mart

Genç Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Necati Güney 8 Mart Pazar günü yapılacak olan birinci olağan kongrede seçimlere tek aday tek liste ile gireceğini belirterek, “Bir süre önce Genç Parti İlçe Teşkilatı kurucu başkanlığını üstlenerek ilçemizde örgütlenme çalışmalarını tamamladım. 8 mart Pazar günü’de birinci olağan kongremizi Bağlık mahallesi Kartal Sokak No:9/A’da bulunan Kıvanç Kıraathanesinde saat 14.00’te yapacağız. Kongremize tüm partililerimizi bekliyoruz” dedi.

GENÇ PARTİYİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Genç Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Necati Güney ,kongreden sonra yapacakları çalışma ile Genç Parti ilçe Teşkilatı olarak Çerkezköy’de partilerini şaha kaldıracaklarını da ileri sürerek, “Pazar günü gerçekleştireceğimiz birinci olağan kongremizin ardından ilçe yönetimi olarak birlik ve beraberlik içinde hazırlayacağımız çalışma programı kapsamında yapacağımız çalışmalar ile ilçemizde partimizi şaha kaldıracağız. Önümüzdeki seçimlere kadar da çalışmalarımızla  belirlediğimiz  hedefe ulaşmayı amaçlıyoruz. Kongre sonrasında üye kayıtlarımızı da hızlandıracağız ”diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10