Potanın perileri çok farklı 72-48

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 15.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalıÅ?

3.03.2020 15:18:00 0
Potanın perileri çok farklı 72-48

Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Bölgesel Ligi’nde playoff mücadelesi veren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı haftayı galibiyet ile kapattı.

İLK PERİYODU ÖNDE TAMAMLADI

Pazar günü saat 17.00'de İzmir Halkapınar Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Hakan Çetin yönetti. Çetin'in yardımcılıklarını ise Okan Muhammet Anlatıcı, İsmail Balpetek yaptı. Maçın ilk periyodu karşılıklı ataklarla geçerken, temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı daha az hata yaptı. Rakibinin hatalarından hızlı hücumlardan sayı bulmayı başaran temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk periyodunu 15-11'lik üstünlük ile tamamladı.

FARKI AÇTI

İlk periyotta dört sayılık üstünlük kuran Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ikinci periyotta da rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koydu.Alan savunması yaparak rakibine kolay sayı şansı tanımayan temsilcimiz bulduğu sayılarla farkı çift hanelere çıkardı. Bu periyotta 13 sayı yiyen temsilcimiz rakip potaya ise 20 sayı bırakarak ilk devreyi 35-24'lük üstünlük ile tamamladı.

7 SAYI İMKANI VERDİ

Karşılaşmanın üçüncü periyoduna müthiş bir başlangıç yapan potanın perileri rakibine potayı kapattı. Ev sahibi ekip Karşıyaka Çarşı Koleji çıktığı hücumlardan boş dönerken, temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı ise bulduğu sayılarla farkı 20 sayıya kadar çıkarttı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta sadece 7 sayı yerken, rakip potaya ise 17 sayı bıraktı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunu da Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı 52-31'lik üstünlük ile tamamladı.

DOKUZUNCU GALİBİYETİNİ ALDI

Son periyoda 21 sayılık üstünlük ile giren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı bu periyotta fırsat bulamayan oyunculara yer verdi. Bu periyotta her iki takımda çıktığı hücumlarda boş dönmedi. Bu periyodu da 20-17'lik üstünlük ile tamamlayan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı karşılaşmadan da 72-48 galip ayrılmasını bildi. 15'nci karşılaşmasında 9'ncu galibiyetini elde eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı puanını 24 yaparak averajla beşinci sırada yer alırken, Karşıyaka Çarşı Koleji ise ligde 11'inci mağlubiyetini alarak 19 puanla yedinci sırada yer aldı.

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10