Ayaz: Ülkemize mutlu döndük

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz  Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü'nün Milli sporcusu Sudenaz Kaya'nın İsveç'te yapılan WT 5.President's Cup" (Dünya Taekwondo F

3.03.2020 14:21:00 0
Ayaz: Ülkemize mutlu döndük

Vural Ayaz, "İsveç’te geçtiğimiz hafta yapılan Taekwondo şampiyonasında  Milli Antrenör olarak ben ve Saray Filliper Spor Kulübü Antrenörü Oğuzhan Tokgöz ile birlikte turnuvada görev aldık. Kulübümüzün Milli sporcularından Sudenaz Kaya’da bu şampiyonada Milli sporcu olarak ülkemizi temsil etti. Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalara ilgi büyük oldu. Sporcumuz Sudenaz Kaya çetin geçen maçlarda güçlü rakipleri arasında çok güzel maçlar çıkardı. Yarı finalde güçlü rakibine yenilip, üçüncülük maçını kazanmasını bildi. Sporcumuzun başarısı nedeniyle ülkemize mutlu döndük. Yıldızı giderek parlayan sporcumuz Sudenaz Kaya önümüzdeki aylarda yapılacak uluslar arası diğer müsabakalarda da başarılara imza atacak bayan sporcularımızdandır" dedi.

 

"BAŞARI ELDE ETTİK"

 

Ayaz, "Şampiyonada güzel maçlar çıkartarak göğsümüzü kabartan sporcularımızdan olan Saray Flipper Spor Kulübünün Milli sporcularından Işıl Zafer 59 kilogramda genç bayanlarda Avrupa üçüncülüğü elde etti. Yine Flipper Spor Kulübü'nün Milli sporcularından Oğuz Tokgöz’de genç erkekler 78 kiloda Avrupa üçüncüsü oldu. Sporcularımızın elde ettiği Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü nedeniyle bir kez daha tebrik ediyor başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz.Bu süreçte bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen kurum,kuruluşlarımıza da çok teşekkür ediyorum”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10