TSD Çerkezköy Şubesi'nde Kocaçınar güven tazeledi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağanüstü Kongresi dernek binasında yapılırken, kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Gülnur Kocaçınar yeniden başkanlığa seçildi. Üyelikten ayr

Çerkezköy 3.03.2020 16:26:00 0
TSD Çerkezköy Şubesi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi (TSD) Olağanüstü Genel Kurul’u dün saat 10.30’da derneğin Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan mevcut Başkan Gülnur Kocaçınar, “Neden olağanüstü kongre yapılıyor diye sorarsanız. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulumuzda görev alan arkadaşlarımız işleri nedeniyle faydalı olamayacaklarını beyan ederek istifa ettiler. Aslında mevcut yönetim ile de kongreye kadar devam edebilirdik. Yönetimimizin güçlü olması için olağanüstü kongre yapmayı uygun gördük. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

DİVAN BAŞKANLIĞINI SERKAN KARAGÖZ YAPTI

 

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu Divanı oluşturuldu. Divan Başkanlığı’na Serkan Karagöz, Divan Saymanlığı’na Nevzat Yılmaz ve Divan Katip Üyeliği’ne de İmren Türk getirildi. Divanın oluşmasına müteakip saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. 

 

 

“BÜYÜK TÜRK MİLLETİ BU ACI GÜNLERİ EL ELE VEREREK AŞACAKTIR”

 

Divan Başkanı hayırsever Serkan Karagöz ise konuşmasında “Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hain saldırı sonrasında şehit olan askerlerimizi bir kez daha anıyoruz. Ruhları şad olsun. Burada millet olmamız gereği hepimizin birbirine sımsıkı sarılması gerekiyor. Türkiye, hepimizin Türkiye’si. Hepimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekiyor. Büyük milletimiz bu acı günleri el ele vererek aşacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

SEÇİMLERE TEK LİSTE GİDİLDİ

 

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar yapılan Olağanüstü Genel Kurul seçimine tek aday ve tek liste ile girdi. Açık oy tasnifi ile yapılan oylamada Gülnur Kocaçınar ve listesi oybirliği ile kabul edildi. Gülnur Kocaçınar’ın Başkanlığındaki Asil Yönetim Kurulu'nda Emel Baştürk Başkan Yardımcısı, Fatma Kaya muhasip, Hülya Metin Şube Sekreteri, Yönetim Kurulu üyesi olarak Recep Al, Deniz Kuş ve Caner Aktaş seçildi. Denetim Kurulu Üyeliklerine Cemil Kor, Mert Vural ve Nilgün Yörük, Disiplin Kurulu Üyeliklerine Selvan Kavalcı, Arzu Kuş, Hatice Aydoğdu, Bahriye Pıtırlı ve Tuğba Baştürk seçildi.

 

 AYRILAN ARKADAŞLARIMIZA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

 

Dilek ve temennilerde kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Gülnur Kocaçınar, “Bugün gerçekleştirdiğimiz olağanüstü Genel Kurulumuzda yeniden bizlere görev veren tüm üyelerimize şahsım ve ekibimde yer alan tüm arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.  Bizden ayrılan arkadaşlarımıza da her zaman kapımız açık. Bizden ayrılarak dernek kuran arkadaşlarımızla ise rekabet olmamalı. Biz dernek olarak kurumsal, akademik ve teknik bir derneğiz. Dolayısıyla biz her zaman üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye özen göstereceğiz. Kongremize katılan herkese bir kez daha teşekkür ediyor kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10