Esnaf Odası'ndan 'Bahar Kalkanı' harekatına tam destek

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, İdlib'de Mehmetçiklerimize yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınadı. Bahar Kalkanı Harekatı'na tam destek veren Bozdağ " Bizler her

Çerkezköy 3.03.2020 18:20:00 0
Esnaf Odası

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yaptığı açıklamada ülkemizin içerideki ve dışarıdaki bölücü terör örgütlerine karşı sürdürdüğü mücadele kapsamında ülkenin 81 ilinde Çerkezköy'de vatandaşlar ve esnaf olarak ülkenin bölünmez bütünlüğü uğruna can siperhane mücadele eden kahraman Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti. "Çerkezköy’deki esnaf ve sanatkarlar olarak Suriye başta olmak üzere bölgeye huzur ve barışın gelebilmesi için  mücadele eden kahraman ordumuzun yanındayız" diyen Bozdağ " Bahar Kalkanı Harekatı’na katılan kahraman Mehmetçiğimiz ve güvenlik mensuplarımız her daim aziz milletimizin aklında ve kalbindedir” diye konuştu. 

"ONLARI ALLAHA EMANET EDİYORUZ"

Bozdağ " Batının gözlerini kapatıp kulaklarını tıkadığı Ortadoğu’daki çığlığa, Suriye'deki feryada sessiz kalmayan devletimizin, her dönem olduğu gibi bu zor dönemde de yanındayız ülkemiz sınır güvenliği başta olmak üzere mazlum milletlerin umudu konumundadır. Türk milletinin duaları kahraman Mehmetçiklerimiz içindir. Onları Allah’a emanet ediyoruz. İdlib’de rejim güçlerinin hain pususu ile şahadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu. 

 

"ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAĞINA EMİNİZ"

 

"Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor" diyen Bozdağ " Bizler her dönemde devletimizin, milletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına eminiz. Bu amaçla başlatılan 'Bahar Kalkanı Harekatı'nı destekliyoruz” dedi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ sözünü de hatırlatan Bozdağ “Biz, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Şahsım, odamız ve üyelerimiz  olarak bugün hem dış düşmanlarımıza hem iç düşmanlarımıza karşın her zamankinden daha bütünüz, daha biriz, daha beraberiz. Tüm kazanımlarımızla hükümetimizin ve devletimizin emrinde, Mehmetçiğimizin yanındayız. Cenab-ı Allah ülkemizi şerlerden korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, askerlerimizi muzaffer eylesin” diye konuştu. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10