Özel insanlara kişisel bakım hizmeti verilmeye başlandı

TSD Çerkezköy Şubesi'nin üyelerine her ayın bir Çarşamba günü vereceğini duyurduğu ücretsiz kişisel balkım hizmeti dün dernek binasında hazırlanan Engelsiz Kuaför Salonu'nda verildi. De

Çerkezköy 4.03.2020 17:36:00 0
Özel insanlara kişisel bakım hizmeti verilmeye başlandı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi hazırladığı Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında dernek üyelerine her ayın bir Çarşamba günü ücretsiz kuaför hizmeti verilmesi için gönüllü kuaförler ile geçtiğimiz günlerde protokol imzalamıştı. TSD Çerkezköy Şube binasının giriş katında hazırlanan Engelsiz Kuaför Salonu’nda dün 10.00-14.00 saatleri arasında dernek üyelerine hizmet verilmeye başlandı. 25 dernek üyesinin kişisel bakımlarının yapıldığını belirten Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar,  ilerleyen zamanlarda yoğunluk yaşanması halinde çalışmanın gönüllü kuaförler ile görüşülerek ayda iki güne çıkarılabileceğini ifade etti.

 

“25 DERNEK ÜYESİNİN KİŞİSEL BAKIMI YAPILDI”

 

TSD Çerkezköy Şubesi’nde dernek üyelerine ücretsiz olarak verilen kişisel bakım hizmeti, Çerkezköy ‘de faaliyet gösteren Serap Bayan Kuaförü Serap Güler, Emel Erdem Dilber Uğur Bayan Kuaförü ve Uğur Ünsoy Bay Makas Bayan Kuaförü Ceyhun Çalışkan, CC Bay ve Bayan Kuaförü Fatih Kızılboğa tarafından verildi. TSD Çerkezköy Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Bu gün dernek binamızda dernek üyelerimize kişisel bakım hizmeti veren kuaför arkadaşlarımızla bildiğiniz gibi yaklaşık bir ay önce protokol imzalamıştık. Bu günde üyelerimize kişisel bakım hizmeti vermeye başladılar. Üyelerimizin kişisel bakımlarının yapıldığı bu odamızı da Engelsiz Kuaför Solonu haline getirdik ve bundan böyle üyelerimiz kişisel bakım hizmetini burada alacaklar. Bu gün toplam 25 dernek üyemizin kişisel bakımları özenle yapıldı.” dedi.

 

“TÜM MALZEMELERİ GÖNÜLLÜ KUAFÖRLER KARŞILADI”

 

“Şunu bir kez daha belirtmek istiyorum” diyen Başkan Gülnur Kocaçınar, “Kuaför sandalyeleri olmak üzere tüm malzemeler ve gereksimler tamamen üyelerimize bu anlamlı hizmeti veren kuaförlerimiz tarafından karşılandı. Bunlar içinde hiçbir şekilde ücret vermedik. Üyelerimize böylesine anlamlı hizmet veren hayırsever kuaförlerimizden Allah razı olsun. Şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Engelliler ve aileleri ise verilen hizmetten son derece mutlu olduklarını belirterek gönüllü kuaförlere ve dernek yönetimine bu anlamlı güzel hizmet için teşekkür ettiler.

 

Haber/Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10