Çerkezköy Sakatlar Derneği şehitler için Mevlid okuttu

İdlib'de rejim güçleri tarafından düzenlenen saldırılar sonucu şehit düşen 38 kahraman Türk askeri başta olmak üzere tüm şehitler için Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yöneti

Çerkezköy 5.03.2020 16:54:00 0
Çerkezköy Sakatlar Derneği şehitler için Mevlid okuttu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi, dün saat 14.00’da Dernek Konferans Salonu’nda Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen Mehmetçikler ve tüm Şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu. Düzenlenen Mevlid programına Dernek yönetimi tam kadro ile katırken, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Erseçkin, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen Mevlid-i Şerifi Hafız Abdullah Soymaz ve Hafız Yusuf Şimşek okudu.

 "ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN"

 

 Mevlid sonrası basına program ile ilgili kısa bir açıklama yapan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Bu gün dernek yönetimi olarak derneğimizde İdlib ve tüm şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlidimize halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Mevlid’e katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, kahraman gazilerimize de Allah’tan sağlıklı ömür diliyorum. Onlar bu vatanın ikbali için, milletimizin huzuru için kendilerini feda ettiler. Cenab-ı Hak, aziz şehitlerimizin ruhları için okunan bu mevlidi kabul etsin” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10