Erseçkin: Esnafımıza her zaman sahip çıkacağız

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin önceki gün parti yönetimi ile birlikte Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nde pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı ve vatandaşlarla

Çerkezköy 6.03.2020 16:28:00 0
Erseçkin: Esnafımıza her zaman sahip çıkacağız

İYİ Parti yönetimi Kapalı Pazar Yeri’ne yaptığı ziyarette, bir taraftan Pazar tezgahında satış sıkıntısı yaşayan esnafın sorunlarını dinlerlerken bir yandan da tezgahtaki ürünleri almakta sıkıntı yaşayan vatandaşın dertlerini dinledi.  Gelecekte her şeyin daha iyi olacağı vaadinde bulunan İYİ Partililer esnafla el ele vererek daha güçlü bir Çerkezköy’ün, Tekirdağ’ın, Türkiye’nin temellerini atacaklarını ifade etti.

“ESNAFIMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Bizler iyilik dolu bir Türkiye için çıktığımız bu yolda esnafımızın her zaman yanındayız, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün pazar esnafımızın sıkıntılarını dinledik. Esnafımızla çözümlenmesi gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar dileriz. Bizler iyiler olarak çıktığımız bu yolda esnafımıza da sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Haber /Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10