Çorlu Çocuk Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı

Çorlu Belediyesi Çocuk Meclisi Mart ayı Olağan Toplantısı'nı Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Naz Kınay'ın başkanlığında gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşüldüğÃ?

Çorlu 8.03.2020 13:42:00 0
Çorlu Çocuk Meclisi Mart ayı toplantısını yaptı

Toplantıya, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ile öğrencilerin velileri katıldı. Çocuk Meclisi üyeleri, Mart ayı Oğan Toplantısı’ndan önce Çorlu Belediye binası önündeki deprem TIR’nı ziyaret ederek deprem başta olmak üzere doğal afetler hakkında bilgilendirildi.

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

Toplantının başlangıcında Meclis Başkanı Zeynep Naz Kınay, İdlib’te şehit düşen Türk askerlerine baş sağlığı ve milletimize sabır diledi. Daha sonra tüm meclis üyeleri bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından Başkan Kınay, gündem maddelerini okudu ve maddeler oylamaya sunuldu. Kabul edilen gündem maddeleri komisyonlara havale edildi ve komisyon teklifleri de karara bağlandı. Çocuk Meclisi üyeleri, maddelere konu olan projeleri de görüştükten sonra Çorlu ve yaşadıkları bölgeler hakkında fikirlerini ifade ettiler.

GÜNDEM MADDERLİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, “Protokol ziyaretleri, Kitap Toplama Kampanyası, Çorlu’da Çocuk ve Çorlu’da Spor hakkında neler yapılabileceği konusunda araştırma görevi verilmesi Gençlik ve Spor Komisyonu’na havalesi, Çorlu Belediyesi 2020 yılı Performans Programı’nda yer alan Çocuk Hakları Masası Projesi’nin ayrıntılarının kararlaştırılması konusunun Bilim, Sanat Ve Kültür Komisyonu’na havalesi.” Gündem maddeleri görüşüldü. Ardından Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Sivil Savunma Amiri Veli Şimşek tarafından doğal afetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10