Kapaklıspor 100.Yılspor'u gole boğdu 7-2

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de haftaya lider durumda giren Kapaklıspor 25. hafta karşılaşmasında evinde 100.Yılspor'u konuk etti. Maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor Şahin, Tuğrul, Berkay, Ömer K

9.03.2020 16:07:00 0
Kapaklıspor 100.Yılspor

Kapaklıspor karşılaşmaya Emre, Ramazan, Tolga, Tezcan, Şahin, Şaban, Koray, Serdar, Berkay, Fırat ve Tuğrul ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Tekirdağ 100. Yılspor ise Mert, Burhan, Uğur, Hüseyin, Muhammet, Alpay, Tolunay, Bartu, Mertcan, Batuhan ve Yağızcan ilk onbiri ile çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla 100.Yılspor kalesine yüklenirken, Berkay, Şaban ile yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 20'nci dakikasında ulaştı. Gelişen Kapaklıspor atağında Tezcan'ın ortasını iyi takip eden Şahin düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor'u karşılaşmada öne geçirdi.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. 24'ncü dakikada Kapaklıspor'da topla buluşan Tuğrul şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkarttı. Kalesinde gördüğü üst üste iki golle mağlup duruma düşen 100.Yılspor ise oyundan kopmamaya çalıştı. 37'nci dakikada gelişen konuk ekip atağında Yağızcan şık bir vuruş ile kaleci Emre'yi avlayarak farkı bire indirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre Kapaklıspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı 48'inci dakikada gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Berkay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımının üçüncü golünü attı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Yağızcan ile bir gol bularak farkı tekrar bire indirdi. Gol sağanağının yaşandığı karşılaşmanın 65'nci dakikasında sahneye bu kez Ömer çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan Ömer mükemmel bir gole imza atarak farkı ikiye çıkardı. Golden bir dakika sonra oyuna ikinci yarı giren Ömer Karaduman şık bir vuruş ile skoru 5-2'ye getirdi.

 

LİDERLİĞİNİ KORUDU

 

Arka arkaya gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan 100.Yılspor kalan dakikalarda güçlü rakibi karşısında direncini kaybetti. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor'da kaptan Tezcan sahneye çıkarak 72'nci dakikada kaydettiği şık golle farkı dörde çıkardı. Kalan dakikalarda Ömer Karaduman ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan da 7-2 galip ayrılarak haftayı lider tamamladı. Kendi evinde aldığı bol farklı galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıran Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki liderliğini korudu. Sarı lacivertli takım gelecek hafta Ergenegücü Ulaşspor ile deplasman mücadelesi verecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10