Kömürköylü kadınlar 8 Mart'ı kahvaltı programıyla kutladı

Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında önceki gün Kapaklı Belediyesi Teras Cafe'de dernek üyeleri ve Kömürköylü kad

Çerkezköy 9.03.2020 16:16:00 0
Kömürköylü kadınlar 8 Mart

Kapaklı Kömürköylüler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ermiş günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmasında “Her yıl olduğu gibi bu yılda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle dernek üyelerimizin eşlerine ve Demirköylü kadınlarımıza Kapaklı Belediyesi’nin Teras katında bulunan Teras Cafe’de bir kahvaltı programı düzenledik. Kömürköylü kadınlarımız ve onur konuklarımızla yaklaşık 150 kişinin katılımı ile güzel bir kahvaltı programı gerçekleştirdik. Kadınlarımız olmazsa toplumun olamayacağı bilinci ile eli bereketli, gönlü sevgi dolu fedakar kadınlarımızın, sadece bir gün değil her gün hak ettikleri değeri görmesi temennisi ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun. ”  ifadelerine yer verdi.

 

“KADIN HASTALIKLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ”

 

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Kömürköylü Feriye Çınardalı tarafından şehitler ve elim bir trafik kazası geçirip tedavisi devam eden Kömürköylü Metin Sözdinler için Yasin-i Şerif okundu. Daha sonra program Özel Optimed Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Nida Cannazik’in kadın hastalıkları konusunda bilgilendirme sunumu ve soru cevap olarak devam etti.

 

 TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı Hüseyin Ermiş, kahvaltı programına katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in eşi Ayfer Çetin, CHP Kadın Kolları Yönetimi, İYİ Parti Kadın Kolları Yönetimi, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Nalan Çolak, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Naciye Topçu, Feriye Çınaraltı, Özel Optimed Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Operatör Dr. Nida Cannazik, Demirköy Muhtarı Rami Dor, Dernek Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Selvi Acet başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10