Ödüllerini Başkan Sarıkurt'un elinden aldılar

'Çorlu' konulu öykü yarışmasının sonuçları belli oldu. Yarışmada dereceye giren Özcan Evrensel, İnci Bengü Karagöz ve Özgün Mert ile Jüri Özel Ödülü sahibi Hamza Dereli Ã

Çorlu 11.03.2020 12:58:00 0
Ödüllerini Başkan Sarıkurt

Çorlu Belediyesi’nin, genç ve yetişkinlerin çalışmalarını desteklemek ve geleceğin yazarları olacak yeteneklerin keşfedilmesini sağlamak amacıyla 14 Ocak ile 20 Şubat 2020 tarihleri arasında başlattığı ‘Çorlu’ konulu öykü yarışmasının sonuçları belli oldu. Önceki gün yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt takdim etti. Tören, Belediye Başkan Yardımcıları, jüri üyeleri ve dereceye giren öykü yazarlarının katılımıyla gerçekleşti.

DERECEYE GİRENLERİ KUTLADI

Ödül töreninde yaptığı konuşmasına Çorlu hakkında yazdıkları öyküler için teşekkür ederek başlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu sokaklarında yaşanmış gerçek veya gerçek olmayan hikâyelerden oluşan Çorlumuza dair öykülerini bizlerle paylaşan tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler. Dereceye giren Özcan Evrensel, İnci Bengü Karagöz ve Özgün Mert ile Jüri Özel Ödülü sahibi Hamza Dereli'yi kutluyorum.” dedi. Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile geleceğin yazarları olacak yetenekleri cesaretlendirmek istediklerini söyleyen Başkan Sarıkurt, emek veren ve yarışmaya katılan herkese teşekkür etti.

BAŞKAN SARIKURT HEDİYELERİ TAKDİM ETTİ

Ardından Başkan Sarıkurt, "Kendini Evinde Hissetmek" adlı öyküsüyle birinciliği elde eden Özcan Evrensel'e, "Oturur Simit Yeriz Parkta" adlı öyküsüyle ikinci olan İnci Bengü Karagöz'e, "Kırmızı Sarı" adlı öyküsüyle üçüncü olan Özgün Mert ile "Umut Çorlu’da” adlı öyküsüyle Jüri Özel Ödülünü kazanan Hamza Dereli'ye ödüllerini takdim etti. Ayrıca Jüri Üyeleri Ayşe Taşralı Erdoğan, Emel Sarıkurt, Haluk Ecevit ve Vildan Baloğlu'na da katkılarından dolayı Başkan Sarıkurt tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Habar/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10