İdeal Psikolojik Danışmanlık hizmete açıldı

İdeal Psikolojik Danışmanlık Merkezi bugün düzenlenen program ile Çerkezköylülerin hizmetine açıldı. Uzman Klinik Psikolog Tolga Özgücü tarafından Çerkezköy'e kazandırılan Danışma

Çerkezköy 14.03.2020 15:15:00 0
İdeal Psikolojik Danışmanlık hizmete açıldı

Uzman Klinik Psikolog Tolga Özgücü’nün İdeal Psikolojik Danışmanlık Merkezi bugün saat 14.00’da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:104’de düzenlenen törenle hizmete açıldı. Merkez’in açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi, Tolga Özgücü’nün ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

“BOL BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM”

 

Açılış kurdelası kesilmeden önce Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram kısa bir konuşma yaparak “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz işyerimiz ilçemize hayırlı olsun. Böyle kurumlar birey ve toplum sağlığı için çok lazım olan kurumlar. Türkiye’de bu süreçte hepimizin psikolojisi zarar gördü. Çerkezköyümüze, Özgücü ailesine ve hepimiz adına mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bol bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

“İNSANLARIN BU TÜR YERLERE ÇOK İHTİYACI OLACAK”

 

Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da kısa bir konuşma yaptı. Nedim Yılancı konuşmasında “Bugün burada Suat arkadaşımızın oğlu Tolga’nın muayenehanesinin açılışı vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. Bu merkezin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ülkenin ve dünyamızın geçtiği zor süreçte bende aynı temennilere katılıyorum. İnsanların bu tür yerlere çok ihtiyacı olacak. İnşallah hayırlı olur.” sözlerini kullandı.

 

“TÜM TIP ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLUYORUM”

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ise şunları söyledi:  “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bu anlamlı günde bu açılışı gerçekleştiriyoruz. Fedakarca tüm zorluklara rağmen görevini yerine getiren tüm tıp çalışanlarının bayramını kutluyorum. Bu danışma merkezinin ise hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. herkesin bu tür merkezlere ihtiyacı var. Hiç sıkılmadan insalar çünkü psikoloğa gitmekten sıkılırlar. Oysa ki hepimizin ihtiyacı var. Tekrar hayırlı olsun diyorum.”

“ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

Son olarak kısa bir konuşma yapan Tolga Özgüçlü de “Çerkezköy’de doğup büyüdüm. Buraya hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur. Bu noktaya gelemem de emeği geçen herkese, annelerime, babalarıma ve müstakbel eşime teşekkür ederim. Başkanlarıma ve gelen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların bitiminde alkışlarla açılış kurdelası kesildi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10