Lider Kapaklıspor'dan farklı galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Lig 26'ıncı hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda ateş hattının bir basamak üstünde yer alan Ergenegücü Ulaşspor'a konuk oldu.  İlk devreyi tek gollü üstünl

16.03.2020 13:15:00 0
Lider Kapaklıspor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor Ergenegücü Ulaşspor'u deplasmanda farklı geçti.

 

ERGENE'DE OYNANDI

 

Pazar günü Ulaş Sahası'nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Emre, Tolga Aşçı, Ramazan, Koray, Şahin, Ömer, Tuğrul, Serdar,  Berkay, Fırat ve Ömer Karaduman kadrosu ile çıktı. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor karşılaşmanın 12'nci dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında topla buluşan Koray Topçu düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor'u deplasmanda öne geçirdi.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümleri karşılıklı ataklarla geçilirken, her iki takımda geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında atak geliştiren Kapaklıspor Koray'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Şık bir gol kaydeden Koray kendisinin ve takımının ikinci golünü de kaydetmiş oldu. İkinci golle birlikte ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor oyun disiplinden tamamen koptu. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 61'nci dakikada farkı üçe çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ömer Karaduman düzgün bir vuruş ile takımının üçüncü golünü kaydetti.

 

FARKLI GALİP AYRILDI

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Ergenegücü Ulaşspor geliştirdiği ataklarda bir türlü farkı indiremedi. Savunmada hata yapmayan Kapaklıspor organize ataklarla farkı açmaya çalıştı. Karşılaşmanın 82'nci dakikasında sahneye çıkan Emir Asım Tüfekçi şık bir vuruş ile farkı dörde çıkardı. Rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor 87'nci dakikada Nusret İşar ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. Zorlu deplasmandan farklı galibiyet çıkartan Kapaklıspor puanını 61 yaparak liderliğini sürdürürken, Ergenegücü Ulaşspor ise 25 puanda kaldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10