Uzunköprü deplasmanından üç puan ile döndük

TFF Bölgesel Amatör Lig 11'nci grupta 22. hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Uzunköprüspor'a konuk oldu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devre

16.03.2020 13:16:00 0
Uzunköprü deplasmanından üç puan ile döndük

Pazar günü Ergene Stadyumu'nda saat 14.00'de oynanan karşılaşmayı Mirsat Sancaktar yönetirken, yardımcılıklarını ise Ömer Kibiroğlu, Emrah Altındağ ve Kutluhan Taşçı yaptı.

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

 

Seyircisiz oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlerleyen bölümlere doğru temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor organize ataklar geliştirerek galibiyet golünü aradı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Uzunköprüspor kontra ataklarla 1911 Çerkezköyspor kalesine yüklendi. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GOLLER İKİNCİ DEVRE GELDİ

 

İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. Karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Selim şık bir vuruş gerçekleştirerek temsilcimizi karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan 1911 Çerkezköyspor ilerleyen bölümlerde kontrolü elinden bırakmadı. Rakip kalede beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip ikinci devrenin ortalarına doğru kalesinde ikinci golü gördü. Hızlı atağa çıkan 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Selim düzgün bir vuruş ile kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

 

ÜÇ PUAN İLE AYRILDI

 

Üst üste bulduğu iki golle birlikte büyük moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü oyununu sürdürdü. En az bir gol bularak son dakikalara avantajlı girmeye çalışan Uzunköprüspor uzatmaların ikinci dakikasında penaltı kazandı. Uzunköprüspor penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Rakibi karşısında ilk devrenin rövanşını alan temsilcimiz puanını da 25 yaparken, Uzunköprüspor ise 16 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10