Çerkezköy TSO dezenfekte edildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası korona virüs nedeniyle çalışanlarının ve üyelerinin sağlığını korumak amacıyla dezenfekte çalışması yaptı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Baş

Çerkezköy 16.03.2020 13:18:00 0
Çerkezköy TSO dezenfekte edildi

Türkiye’de yeni tip korona virüsün (COVID-19) görülmesinin ardından yurt genelinde alınan tedbirler kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binası da dezenfekte edildi.

 

TEDBİRLER ALINDI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs’e karşı tedbir amaçlı tüm hizmet binasını dezenfekte ettirdi. Profesyonel ekipler tarafından hizmet binasında bulunan tüm ofis ve iş yerleri ilaçlanarak ülkedeki artan vaka sayıları göz önünde bulundurularak tedbir alındı.

 

"GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIYORUZ"

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, "Odamız yeni tip koronavirüs (Covid-19) karşısında dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor. Odamızda bulunan tüm ortak alanlar özel malzemelerle dezenfekte edildi, ayrıca el dezenfektanları da hizmet alanlarına yerleştirildi.

Dünyayı tehdit eden yeni tip koronavirüsüne karşı Çerkezköy TSO olarak üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek gerekli önlemleri alıyoruz. Odamızdaki tüm ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak yerine getiriyoruz. Ayrıca Odamızın sosyal medya kanallarından da korunma yöntemlerini detaylı olarak paylaştık. Toplum olarak bu bilinci yayıp küresel çapta yaşanan bu krizi en küçük hasarla atlatalım. Sağlık Bakanlığımızın yaptığı açıklamaları dikkate alarak panik halinde değil tedbirli bir şekilde hareket etmeliyiz" dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10