CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Akın oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Seçimlere tek liste ile giren Okan Akın Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı olurken, Akın'ın yÃ?

Tekirdağ 16.03.2020 13:25:00 0
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Akın oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi Pazar günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Özdemirler Düğün Salonu'nda yapıldı.

 

SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

 

İlçe teşkilatında gerçekleştirilen genel kurul, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından divan kurulunun seçimine geçilen toplantıda faaliyet raporları okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Raporların görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile giren Okan Akın CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. Okan Akın başkalığındaki yeni yönetimde CHP Çerkezköy eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve Yalçın Çakır, Kapaklı'dan ise Süleyman Mert Özdemir asil yönetim kurulunda yer aldı.

 

ERMEĞAN VE TARCAN KURULTAY DELEGESİ OLDU

 

Öte yandan CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan ve CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan da kurultay delegeleri arasında yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10