Kapalı alanlar dezenfekte ediliyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsün Türkiye'de görülmesinin ardından ülke genelinde önlemler ve tedbirler sıklaştırıldı.

Çerkezköy 16.03.2020 15:39:00 0
Kapalı alanlar dezenfekte ediliyor

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran korona virüse karşı Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kent genelinde ilaçlama çalışmasına devam edildiği belirtildi. Salgına karşı yürütülen dezenfekte çalışmaları kapsamında belediye bünyesindeki ekiplerce daha önce vatandaşların ortak kullanım alanları olan Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binaları, kamu kurum ve kuruluşları, parklar ve ibadethanelerde ilaçlama çalışması gerçekleştirilmişti. Çerkezköy Belediyesi bünyesindeki ekipler tarafından dün de Kapalı Pazar Yeri, kamu kurumları, 29 Ekim Spor Kompleksi, Çerkezköy Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ana caddelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

 

 

 ÖNLEMLERE HASSASİYET GÖSTERİN

 

İhtiyaç duyulan tüm kamu alanları ve ortak kullanım alanlarında korona virüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışması yapıldığının altını çizen Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, özellikle korona virüse karşı yapılan bu dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini vurguladı. Yetkililer, vatandaşları Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı kişisel hijyen önlemlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri konusunda uyardı.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10